Utforska en värld av möjligheter.

Nantes

Nantes

Nantes ligger inbäddad längs den mäktiga Loirefloden och har ett rikt historiskt arv. Den var en central hamn för 1700-talets handel och även hemstad till den berömde författaren Jules Verne och till Anne från Bretagne. Stadens charmiga stenlagda gator, de gamla 1400-talshusen och dess imponerande slott och katedral påminner om dess storslagna förflutna. Men Nantes är mer än bara historia, den har även en livlig konstscen och en växande studentbefolkning som gör staden ung och fräsch.
Läs mer
Hannover

Hannover

Regionen Hannover bjuder på många spännande kontraster: Fantastiska evenemang, underbara utomhuskonserter, barockträdgården i Herrenhausen "Herrenhäuser Gärten" och ett pulserande konst- och kulturliv lockar att besöka huvudstaden i Niedersachsen. Turistiska attraktioner är bland annat Steinhuder Meer, Höhenzug Deister eller Marienburg Slott. Tack vare de korta avstånden och de bra tågförbindelserna i regionen, kan dessa höjdpunkter lätt kombineras med stadens attraktioner till en spännande upptäckningsresa.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Lappland

Lappland

Här är årstiderna en upplevelse. Sommarens fisketurer, kanotutflykter eller båt- och flottfärder på någon av de fem outbyggda älvarna och höstens hjortronmyrar, älgjakt och bärplockning, ger tillsammans med skidåkning i snörik terräng eller skoterfärder på de utbyggda lederna en total upplevelse av naturen. Norrskensvinter, islossning, sommarljus och virvlande vatten genom vidsträckta skogar och höstfärgade hjortronmyrar. Ta del av Lapplands natur, kultur och det genuina hantverket. Bada bastu, smaka på hjortron, renkött och kaffeost. Låt dig ryckas med av äventyret, lyssna till tystnaden och du kommer att förstå Lapplands stolthet över bygden.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Polis “Naturens bästa sida”
Paphos, Cypern

Polis “Naturens bästa sida”

I Polis tis Chrysochous med den minst utbyggda kustremsan på Cypern kan du slappna av helt och hållet. Akamas nationalpark lockar både naturälskare och de som söker lugn och ro. Området är oerhört vackert med trånga passager, havsgrottor och Afrodites badplats, där gudinnan Afrodite enligt legenden brukade bada med sina älskare i färskvatten i en naturlig grottformation som ges skugga av ett vildvuxet fikonträd. Njut av färsk och lokalfångad fisk i den lugna och pittoreska hamnen i Latchi eller känn av den lokala kulturen i fotgängarzonen vid byns centrum. I den skyddade sandstranden vid Lara kan du besöka en av de få stränder där den utrotningshotade gröna havsköldpaddan lägger sina ägg. Tack vare ett lyckosamt konservationsprojekt i Lara har havsköldpaddans antal ökat avsevärt. Vandra längst en av de många hänförande vandringslederna och upptäck någon av de sällsynta lokala växterna såsom den cypriotiska orkidén, tulpan och krokus eller följ flyttfåglarnas resa med blicken i skyn.
Läs mer