Utforska en värld av möjligheter.

New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Skövde

Skövde

Inbäddat mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, är Skövde en pittoresk stad inramad av det blommande berget Billingen. Skövde pulserar med kulturevenemang året runt, underhållning och sport. Medan Billingen erbjuder en naturlig fristad med vattenfall, små sjöar och naturreservat för friluftsentusiaster. Dessutom är tillgängligheten en höjdpunkt, eftersom det tar bara en timme från Göteborg och två från Stockholm att nå denna dynamiska stad, vilket gör det till ett bekvämt resmål för olika upplevelser.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Nürnberg

Nürnberg

Observera de aktuella bestämmelserna på grund av Covid 19-pandemin innan du besöker Nürnberg. För mer information, besök vår webbplats. När du en gång har upplevt stadens förtrollande och historiska atmosfär, och sett den mäktiga Kaiserburg, kommer du aldrig att glömma den. Den vackra "Gamla Stan" som ligger precis nedanför slottet består av otroligt vackra historiska byggnader. Spektakulära kyrkor, mysiga gränder och traditionella marknader. Nürnberg är en populär kulturstad och annordnar flera stora evenemang årligen.
Läs mer
Tändsticksmuseet
Jönköping, Sverige

Tändsticksmuseet

Inrymt i den historiska byggnad som en gång var Jönköpings första tändsticksfabrik bjuder Tändsticksmuseet – det enda i sitt slag i världen – på en intressant resa genom tändstickans historia. Utforska berättelserna om människorna och maskinerna som formade tändsticksbranschen och utvecklade den till en global verksamhet. Museet har en engagerande film, en omfattande samling tändsticksaskar och etiketter samt en butik som erbjuder ett varierat utbud av tändsticksrelaterade föremål.
Läs mer
Kattegattleden Cykelväg
Ängelholm, Sverige

Kattegattleden Cykelväg

Utforska naturen och kulturen på cykel! För första gången i Sverige kan du göra detta på en internationell cykelväg. Den är 370 kilometer lång, nästan fri från bilar och slingrar sig förbi enastående platser vid havet. Leden förbinder Helsingborg i söder med Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Kattegattleden är uppdelad i åtta sektioner. Varje sektion erbjuder unika turistmål, ställen att bo på, cykeluthyrning och bensinstationer. Cykla genom fantastiska landskap, ät på små autentiska restauranger, bada på steniga eller mjuka sandstränder och bara njut av vinden i ansiktet.
Läs mer
Skåneleden
Ängelholm, Sverige

Skåneleden

Skåneledens sträcker sig över 140 mil och bjuder på en mosaik av natursköna landskap och kulturella pärlor. Välj bland över 100 etapper och ge dig ut i det skånska landskapet – över dagen eller för en längre vandring. Skåneleden är uppdelad i sex delleder utifrån geografiskt område och naturens karaktär. Välj om du vill vandra längs kust eller inland och utforska den delled som tilltalar dig mest. Skåneleden har något för alla åldrar och förmågor.
Läs mer