Utforska en värld av möjligheter.

Mechelen

Mechelen

Folket i Mechelen pratar om sin stad med stolthet, ibland med glimten i ögat men alltid med en underliggande värme. Besökare slås av den överväldigande atmosfären när de promenerar förbi monument präglade av sin ålder för att sedan ta en paus på färgglada gårdsplaner och historiska kyrkor. Meceheleninvånaren är stolt över Gouden Carolus, det prisbelönta ölet som har bryggts här i århundraden. Han är stolt över Margareta, Karl V:s faster som satte 1500-talets Mechelen på kartan. Han är även svag för traditionellt hantverk och äkta lokala produkter. Kom till Mechelen och upplev själv dess älskvärda charm!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Gotland

Gotland

Det är något alldeles speciellt med Gotland. Kanske är det ljuset, stränderna och det ständigt närvarande havet. Att ön är en av Sveriges soligaste platser – även i november – gör sitt till. Det kan vara kulturarvet, historien som både syns och känns överallt. Eller människorna. Jordnära och gästvänliga livsnjutare finns det gott om bland öborna. Det kan vara folklivet. Alla de som strosar omkring i staden innanför murarna. Är det naturen med det öppna och inbjudande landskapet? En alldeles speciell ö hälsar dig välkommen till upptäckter och utforskning. Eller bara till vila. Här är avstånden aldrig långa – mellan norr och söder, öst och väst, stad och land.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Kyiv

Kyiv

Guldkupoler och blänkande spiror sticker upp på de skogstäckta bergen över den breda Dnjepr-floden. Lummiga Kiev med sina trafikerade boulevarder, varuhus, otaliga kyrkor, fantastiska musik och livliga nattliv har anammat kapitalismen men håller samtidigt fast vid sina traditioner. Grottklostret är Ukrainas andliga centrum, och inte långt därifrån håller den gigantiska Moderlandsstatyn från Brezhnev-tiden med sitt svärd och sin sköld ett allseende öga över staden samt floden och dess östränder.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Blekinge

Blekinge

Upptäck Blekinge – Sveriges gömda pärla! I hjärtat av sydöstra Sverige väntar ett äventyr där natur möter kultur. Från den bedårande skärgården till mystiska skogar och glittrande sjöar, Blekinge är en lekplats för alla som älskar det fria. Utforska Karlskronas historiska gator, UNESCO-skyddade skatter, och Ronnebys kurortscharm. Varje hörn av Blekinge bjuder in dig att dyka in i en värld av upptäckter. Kom och känn pulsen av Blekinges kulturliv och njut av äventyr som väntar runt varje hörn. Upptäck själen i Sveriges minsta, men mest förtrollande län. Blekinge väntar på dig!
Läs mer
British Museum
London, Storbritannien

British Museum

Ett av de största och finaste museerna i världen är British Museum, hem till några av de mest värdefulla historiska skatterna som någonsin existerat. Utställningsobjekt som inte får missas är Rosettastenen, assyriska skatter, mumier från Egypten och museets spektakulära, ljusa ”Great Court”. En ny restaurang har nyligen öppnats i Great Court; en perfekt plats för Afternoon Tea under det majestätiska glastaket. Det finns även gratis guidade turer och guider att dra nytta av på museet.
Boka nu
Läs mer