Utforska en värld av möjligheter.

Sydney

Sydney

När de flesta människor tänker på Australien, tänker de ofta på Sydney. Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge är två av den moderna världens mest kända ikoner. Sydney Opera House har med sina vita segel och distinkta siluett blivit en symbol för hela Sydney. Detta är dock bara en sida av staden. Sydney har flera lager, precis som den sandsten staden är byggd på. Besökaren kan genom att upptäcka alla dessa lager få en djupare förståelse för Sydney och stadens historia. Sydney växte snabbt från en straffkoloni av flera hundra personer år 1788, till att idag vara en modern stad med över 4 miljoner människor.
Läs mer
Gotland

Gotland

Det är något alldeles speciellt med Gotland. Kanske är det ljuset, stränderna och det ständigt närvarande havet. Att ön är en av Sveriges soligaste platser – även i november – gör sitt till. Det kan vara kulturarvet, historien som både syns och känns överallt. Eller människorna. Jordnära och gästvänliga livsnjutare finns det gott om bland öborna. Det kan vara folklivet. Alla de som strosar omkring i staden innanför murarna. Är det naturen med det öppna och inbjudande landskapet? En alldeles speciell ö hälsar dig välkommen till upptäckter och utforskning. Eller bara till vila. Här är avstånden aldrig långa – mellan norr och söder, öst och väst, stad och land.
Läs mer
Uppsala

Uppsala

Bara lite mer än en halvtimmes resa från Stockholm ligger Uppsala, en harmonisk blandning mellan storstadsmetropol och småstadsidyll. Staden har en rik historia med ikoniska landmärken som Uppsala domkyrka och Uppsala slott. Den är också hem till Skandinaviens äldsta universitet och intressanta museer som erbjuder en inblick i svunna epoker. Uppsala är en dynamisk blandning av tradition och modernitet och inbjuder besökare att njuta av både gammalt och nytt i denna mosaik av kulturhistorisk betydelse.
Läs mer
Zürich

Zürich

Den charmiga världsstaden Zürich är Schweiz affärscentrum och erbjuder hög livskvalitet. Zürich är känt för sitt fantastiska shoppingutbud längs den världsberömda Bahnhofstrasse, och staden erbjuder även en stor mängd fritidsaktiviteter. Ett stort antal förstklassiga restauranger skämmer bort matälskare med alla typer av gastronomiska njutningar. När solen gått ned hittar du cirka 500 barer och nattklubbar med ett brett nöjesutbud. Zürich är också den perfekta utgångspunkten för olika utflykter till exempelvis Rhenfallen, chokladfabriker och glaciären på Titlis.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Malmö

Malmö

Sveriges tredje största stad, Malmö, är ett levande och mångkulturellt resmål. Här blandas historisk charm med modern innovation, och flera hundra år gammal arkitektur delar scenen med banbrytande design. Upptäck museer i världsklass, olika kulturevenemang och finn lugn och ro i stadens många grönområden. Malmös engagemang för hållbarhet genomsyrar livets alla delar och skapar en harmonisk samexistens mellan natur och urban innovation. Malmö hänför med sin skandinaviska charm och varma gästfrihet och är en stad som lämnar ett bestående intryck på varje besökare.
Läs mer
Florens

Florens

Florens är den vackra huvudstaden i regionen Toscana, och en av de mest populära turistdestinationerna i Italien. Staden är utsedd av UNESCO som ett världsarv, och när man går på dess historiska kullerstensgator är det lätt att förstå varför. Florens som ligger inbäddad mellan omgivande kullar, inhyser några av världens mest berömda konstverk och hela stadskärnan är fylld av storslagna palats, kyrkor och monument. Den omgivande landsbygden är välkänt för sina gröna kullar och sitt vin, framför allt Chianti-regionen mellan Siena och Florens.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Sundsvall

Sundsvall

Sundsvall, ett dynamiskt stadcentrum i norra Sverige, erbjuder en unik blandning av modern vitalitet och rik neo-renässansarkitektonisk charm. Omringad av frodiga skogar och höga berg, är denna stad en port till utomhusäventyr. Dess förnyade stadsbild, framhävd av den slående stenarkitekturen i Stenstaden, bjuder in dig att utforska kulturell rikedom, mångsidig mat och en livlig konstscen. Sundsvall är ett fängslande resmål för resenärer som söker en autentisk svensk upplevelse.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Uppsala Konsert & Kongress
Uppsala, Sverige

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress är en multifunktionell mötesplats med design och akustik i världsklass. Byggnaden är åtta våningar hög och sträcker sig över 14 600 kvadratmeter vilket gör den till ett idealiskt forum för alla typer av konserter, kongresser, evenemang och möten. Byggnaden i sig är väl värt ett besök för sin berömda design och fantastiska utsikt. Uppsala Konsert & Kongress säljer biljetter både till sina egna och andra evenemang i Sverige.
Läs mer
Kalmar

Kalmar

Kalmar är en fängslande svensk stad, som sömlöst sammanflätar sin rika historia med samtida charm. Det ikoniska Kalmar slott, en välbevarad renässansfästning, står stolt längs pittoreska kullerstensgator. Museer lockar, marknader pulserar av liv, och vattenfronter viskar berättelser. Kalmars lockelse sträcker sig utanför dess gränser och fungerar som en port till den förtrollande Öland, vilket gör denna stad till ett härligt resmål där historia, kultur och naturskönhet möts.
Läs mer
Krakow

Krakow

Denna medeltidsstad ser ut som om den vore tagen ur en sagobok, med sitt livliga torg, spiralformade Gotiska torn, slott och legender om drakar. Utforska de smala bakgatorna, gömda innergårdarna och nätverket av underjordiska tunnlar och valv. Kärleken till musik, poesi och teater har gjort staden till Polens kulturhuvudstad. Efter flera år av ockupation och kamp har Krakow trätt fram som en stolt stad med en stark identitetskänsla och har ändå behållit sin konstnärliga och nöjesälskande själ.
Läs mer
Bungemuseet
Gotland, Sverige

Bungemuseet

Upptäck hur livet på Gotland levdes förr på ett av Sveriges största friluftsmuseer. Här möter du bönder, fiskare, torpare, stenarbetare, hantverkare och skollärare, men även egendomslösa i deras hus och gårdar från 1600-talets mitt till 1920-talets slut. I Leikstuen finns lekar och lekredskap från förr där stora som små kan prova att gå på styltor, bygga bulhuspussel och störta stang. Datum för marknader, tornerspel och annat kul hittar du på:
Läs mer
Golfbanor
Malmö, Sverige

Golfbanor

Skåne län erbjuder den perfekta miljön för golfupplevelser året runt. Med Malmö som bas för en golfsemester har du möjlighet att utforska närmare 100 golfbanor inom en timmes bilfärd från staden. Detta innebär att du kan tillbringa dagarna på golfbanan och njuta av Malmös gastronomiska utbud och non stop-underhållning på kvällarna. Några golfbanor i Malmöområdet: Hylliekrokens Golfcenter Limhamnsvägen 85, Limhamn +46 40 16 18 50 Hinton Golfklubb - Rönnebäck Rönnebäcksvägen 3, Oxie +46 40 54 25 50 Hinton Golfklubb - Sofiedal Vångavägen 33, Oxie +46 40 54 25 50 PGA of Sweden National Klubbhuset, Bara +46 40 635 51 08 Falsterbo Golfklubb Fyrvägen 34, Falsterbo +46 40 47 00 78
Läs mer
Ribersborgs Kallbadhus
Malmö, Sverige

Ribersborgs Kallbadhus

Ribersborgs friluftsbad grundades 1898 och är en populär mötesplats för såväl lokalbefolkning som turister. Kallbadhusets idylliska läge erbjuder besökarna det perfekta upplägget för att njuta av saltvattenbad och bastubesök. Här kan du varva ner i de fridfulla omgivningarna och låta dig omfamnas av bastuns lugnande värme. Efter ett uppfriskande dopp eller ett välgörande bastubad kan du njuta av en kopp kaffe eller något att äta i det charmiga kafét.
Läs mer