Utforska en värld av möjligheter.

Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Los Angeles, California

Los Angeles, California

Hemstad till Universal Studios Hollywood, Beverley Hills, Sunset Strip, the walk of fame och the Staples Centre och LA Live, Los Angeles har länge lockat människor till sin glittrande fantasivärld. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant. Los Angeles är en underbart levande, spännande multikulturell medelpunkt med en uppsjö av saker att se och göra.
Läs mer
Neckar & Iqbal-Ufer

Neckar & Iqbal-Ufer

Neckar & Iqbal-Ufer
Läs mer
Places4You – Walderlebnispfad

Places4You – Walderlebnispfad

Walderlebnispfad
Läs mer
Sylt

Sylt

Det är ingen slump att ön Sylt har fått smeknamnet "German Hamptons", den har länge varit en lekplats för Tysklands rika och berömda. Sylt, som uttalas "zoolt", är en otroligt vacker, 4 mil lång ö på den tyska Nordsjökusten, med en av Europas längsta och finaste sandstränder. Ön är känd för sin uppfriskande havsluft och sina öppna vidder. Varför inte uppleva de magnifika vyerna av glittrande hav, enorma sanddyner och oändliga, klargula rapsfält redan i sommar?
Läs mer
Cottage

Cottage

Special gastronomic offer in an exceptional environment
Läs mer
Amsterdam Dungeon
Amsterdam, Nederländerna

Amsterdam Dungeon

På Amsterdam Dungeon blandas museumfakta från Amsterdams historia med fantastiska teatraliska effekter till en läskig "show", så gå in här på egen risk! Amsterdam Dungeon ger 500 år av mörka historia liv med hjälp av 11 föreställningar, 7 skådespelare och en skrämmande upplevelse! Kommer du överleva den fruktansvärda pesten under den 80 minuter långa turen? Se till att du inte blir torterad av bödeln Peter Titelmann från den spanska inkvisitionen eller går vilse i spegel-labyrinten! Det finns också en berg-och dalbana för de riktigt modiga besökarna!
Läs mer
Frans Hals Museum
Amsterdam, Nederländerna

Frans Hals Museum

Frans Hals Museum i Haarlem är hem till den största samlingen av Frans Hals verk i världen. Hals som är den mest berömda Haarlem konstnären från Guldåldern, specialiserade sig på porträtt. Förutom målningar av Hals, har museet verk av hans föregångare och hans samtida kollegor. Möbler, keramik, glas och silver visas också. De tidigaste målningarna är från 1500-talet. Det är i första hand bibliska skildringar. Omkring 1590 blev Haarlem mittpunkten i en ny stil: Manierism. Typiskt för detta var mästerligt målade figurer i förvridna poser. Under 1600-talet var Haarlem en kraftfull och välmående stad och ett centrum för konst och kultur. Målarna av guldåldern koncentrerat sig på vardagliga ämnen såsom landskap, vardagsscener, porträtt, stilleben och utsikt över staden.
Läs mer