Utforska en värld av möjligheter.

Sydney

Sydney

När de flesta människor tänker på Australien, tänker de ofta på Sydney. Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge är två av den moderna världens mest kända ikoner. Sydney Opera House har med sina vita segel och distinkta siluett blivit en symbol för hela Sydney. Detta är dock bara en sida av staden. Sydney har flera lager, precis som den sandsten staden är byggd på. Besökaren kan genom att upptäcka alla dessa lager få en djupare förståelse för Sydney och stadens historia. Sydney växte snabbt från en straffkoloni av flera hundra personer år 1788, till att idag vara en modern stad med över 4 miljoner människor.
Läs mer
Dubai Theme Parks

Dubai Theme Parks

Ready to roll? Dubai is a themepark playground with epic rides and attractions at IMG Worlds of Adventure and Dubai Parks and Resorts.
Läs mer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

Grekerna och romarna gjorde det, liksom rika lorder, filmstjärnor, konstnärer och tusentals turister. De skulle bara åka förbi, men blev kvar i Nice och längs Rivieran, några i veckor, andra i månader och år. Fångade av ljuset, hänryckta av dofterna och charmade av smaken från oliver, vin och saftiga grönsaker. Allt detta med tårna i ett turkosblått hav! Ovanpå det har ett Nice Nouveau vuxit fram: en kaxig Medelhavsmetropol med pulserande nattliv, nya vågade hotell och djärva konsthallar. Paradgatan, La Promenade des Anglais, är hela Rivierans Champs-Elsyées.
Läs mer
Skydiving in Dubai - Wingsuits

Skydiving in Dubai - Wingsuits

Skydiving in Dubai provides the ultimate thrill factor to every holiday. Incredible views and adrenaline-filled moments await. Ready to take that leap of faith?
Läs mer
La Perle

La Perle

Dive in to the drama of a new theatrical masterpiece by Franco Dragone. Dubai's first resident show delights audiences night after night at Habtoor City.
Läs mer
Pegeia “Bysantinska underverk”
Paphos, Cypern

Pegeia “Bysantinska underverk”

Pegeia är en pittoresk by på en bergsluttning ut mot havet, byn är känd för sina fontäner inne i byns centrum. Fontänerna är vackert konstruerade med tidstypiska bågar. Förr i tiden brukade byns kvinnor mötas vid fontänerna för att tvätta kläder och för att hämta vatten. Byn är även känd för sin spektakulära utsikt utöver Medelhavet. Kusten nedanför byn stoltserar med en av Pafos-regionens bästa sandstränder, Capo Bay (Korallbukten) som varje år tilldelas den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg för dess vattenkvalitet. Om du uppskattar konst och historia bör du stanna till vid kyrkan Agios Georgios för att beundra dess basilika från femhundratalet vilket är ett storslaget exempel på bysantisk konst. Även dess golvmosaiker med geometriska motiv och djurmotiv är fantastiska och ovanliga inom den kristna ikonografin. Maa-Paleokastro, på en halvö nära Coral Bay, är också värt ett besök. Här landsteg och bosatte sig de mykenska grekerna under bronstiden.
Läs mer
Porto

Porto

Under medeltiden betraktades staden som utkanten av den då enda kända världen. Den flitige staden Porto klamrade sig fast vid sidan av Portugal och såg ut över den ändlösa Atlanten innan äventyrare riskerade allt för att ta sig till den nya världen. Ett halvt årtusende har gått sedan dess men Porto har behållit mycket av sin robusta, äventyrliga och beslutsamma anda. Klyschan att Lissabon visar upp sig och Porto arbetar är en sliten metafor som misslyckas med att fullt ut göra rättvisa åt dess verkliga charm. Med bilder av en tidigare livsstil dolda i varje gränd är Porto en plats som är fast besluten att hålla fast vid sin egen distinkta identitet.
Läs mer
Visa karta