Utforska en värld av möjligheter.

Ankara

Ankara

Turkiets huvudstad Ankara ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. Detta innebär att du kan sitta på en uteservering i skuggan av träden på boulevarden samtidigt som du äter meze. De blandade influenserna från Europa och Mellanöstern har färgat Ankaras arkitektur, mat, vin, nattliv, mode och konst. De två kulturerna har smält samman i denna stad och gett den en unik identitet. Om du ankrar i Ankara, som namnet föreslår, tar du ett steg över historiens gräns.
Läs mer
Mechelen

Mechelen

Folket i Mechelen pratar om sin stad med stolthet, ibland med glimten i ögat men alltid med en underliggande värme. Besökare slås av den överväldigande atmosfären när de promenerar förbi monument präglade av sin ålder för att sedan ta en paus på färgglada gårdsplaner och historiska kyrkor. Meceheleninvånaren är stolt över Gouden Carolus, det prisbelönta ölet som har bryggts här i århundraden. Han är stolt över Margareta, Karl V:s faster som satte 1500-talets Mechelen på kartan. Han är även svag för traditionellt hantverk och äkta lokala produkter. Kom till Mechelen och upplev själv dess älskvärda charm!
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Strandpromenaden
Varberg, Sverige

Strandpromenaden

Strandpromenaden är en strandpromenad som byggdes 1912. Sedan dess har det varit ett populärt promenadområde för både besökare och lokalbefolkningen. Oavsett väder kan man se människor gå från Kallbadhuset, i norr, ända till Apelviken i söder. Strandpromenaden välkomnar också joggare och cyklister som vill njuta av den friska havsluften. Efter en promenad eller en sportaktivitet har besökare möjlighet att koppla av på stranden eller njuta av kaffe och snacks på ett närliggande kafé.
Läs mer
Sydney

Sydney

När de flesta människor tänker på Australien, tänker de ofta på Sydney. Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge är två av den moderna världens mest kända ikoner. Sydney Opera House har med sina vita segel och distinkta siluett blivit en symbol för hela Sydney. Detta är dock bara en sida av staden. Sydney har flera lager, precis som den sandsten staden är byggd på. Besökaren kan genom att upptäcka alla dessa lager få en djupare förståelse för Sydney och stadens historia. Sydney växte snabbt från en straffkoloni av flera hundra personer år 1788, till att idag vara en modern stad med över 4 miljoner människor.
Läs mer
Rida islandshästar på Spelmansgården
Ängelholm, Sverige

Rida islandshästar på Spelmansgården

Runt omkring Spelmansgården kan du rida på vackra vägar i bokskog och över vattendrag. Naturen är starkt kuperad, variationsrik och utmärkt anpassad för ridning med islandshästar. Webbplatsen erbjuder unika ridupplevelser för entusiaster med olika förmågor i alla åldrar. Fokus ligger på strukturerat lärande i Spelmansgårdens egen ridskola. Njut av naturens lugn, expertvägledning och välskötta hästar för ett minnesvärt ryttaräventyr.
Läs mer
Skåneleden
Ängelholm, Sverige

Skåneleden

Skåneledens sträcker sig över 140 mil och bjuder på en mosaik av natursköna landskap och kulturella pärlor. Välj bland över 100 etapper och ge dig ut i det skånska landskapet – över dagen eller för en längre vandring. Skåneleden är uppdelad i sex delleder utifrån geografiskt område och naturens karaktär. Välj om du vill vandra längs kust eller inland och utforska den delled som tilltalar dig mest. Skåneleden har något för alla åldrar och förmågor.
Läs mer
Snorkling
Varberg, Sverige

Snorkling

Det finns olika platser att snorkla i Varberg. De sträcker sig över sandbottnar, ålgräsbäddar och tångtäckta stenar. På de flesta utomhusbadplatser finns vita bojar belägna på grunt vatten medan de röda placeras i djupare vatten. Djupet kan variera beroende på låg- och högvatten, men maxdjupet är cirka tre meter och minimidjupet är ungefär en meter. Första vik Getterön är en av de mest besökta platserna för snorkling, men om du har sällskap av barn är Tredje vik Getterön ett lämpligare alternativ med dess grundare och säkrare vatten.
Läs mer
Spa & Fitness
Varberg, Sverige

Spa & Fitness

Det finns flera anläggningar i Varberg som erbjuder ett antal olika behandlingar och spa-paket som sträcker sig från ansikts- och kroppsbehandlingar till sminkkonsultationer. Du får också möjlighet att träna under din vistelse. Med tanke på den hälsomedvetna kulturen hos svenskar som tycker om att träna, ett antal gym, idrottsanläggningar, och hälsoklubbar finns tillgängliga för din bekvämlighet. Fregatten Högst Upp är den centralt belägna hälsoklubben i staden.
Läs mer