Utforska en värld av möjligheter.

Los Angeles, Kalifornien

Los Angeles, Kalifornien

Hemstad till Universal Studios Hollywood, Beverley Hills, Sunset Strip, the walk of fame och the Staples Centre och LA Live, Los Angeles har länge lockat människor till sin glittrande fantasivärld. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant. Los Angeles är en underbart levande, spännande multikulturell medelpunkt med en uppsjö av saker att se och göra.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Wiens Gosskör
Wien, Österrike

Wiens Gosskör

De underhåller konsertpubliken runt om i världen, beskrivs som Wiens yngsta ambassadörer och gör musik med musiker av världsklass. I Wien verkar de regelbundet i kapellet i det kejserliga palatset och i sitt eget nya konserthus "Muth," som invigdes 2012, beläget i Augarten, precis i närheten av ders hem i Palais Augarten. Lokalen är försedd med all den senaste avancerade utrustningen och har plats för 380 åhörare. Den används för repetitioner och framträdanden av Wiens gosskör och som ett centrum för musik och teater för andra barn och ungdomar. Samarbeten planeras med etablerade festivaler, Konzerthaus, Statsoperan i Wien, Theater an der Wien och liknande anläggningar. Mer information på: www.wien.info/en/music-stage-shows/opera-operetta/boys-choir
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Musikens Hus
Wien, Österrike

Musikens Hus

Musikens Hus är en hel värld av upplevelse inom multimedia. Sex våningar bjuder in dig till en värld av ljud- och brusfenomen. Här finns möjlighet att experimentera: besökarna kan måla ljud med sina fingrar och samtdigt dirigera Wiens filharmoniska orkester. Världens mest berömda orkester presenteras här från det att det grundades ända fram till i dag. Den akustiska resan sträcker sig från hörselupplevelser från innan man föds till utvecklingen av det mänskliga örat och de första musikinstrumenten ända fram till ljudet av kosmos. Genier, till exempel Wolfgang Amadeus Mozart och Johann Strauss, visas upp med originalnoter, program, kostymer och personliga saker. På översta våningen i Sound Museum, erbjuder restaurangen Huth österrikisk fin mat med en underbar utsikt över hustaken i Wien. I café-baren på bottenvåningen finns lättare tilltugg mellan måltiderna. Mer information på: www.wien.info/en/music-stage-shows/city-of-music/house-music
Boka nu
Läs mer
Upzone
Ängelholm, Sverige

Upzone

Upzone är en upplevelse för alla er som gillar att träna, tänja gränserna och ha kul. Uppe bland trädtopparna kan du utmana dig själv och andra på fyra olika banor med olika svårigheter. I våra parker kan du åka zipline, balansera på stockar, klättra i nät och svinga dig fram för att klara av de olika banorna. Från 3 till 15 meter upp i luften kan du njuta av vår äventyrsskog. Upzone är unikt i Skåne och erbjuder en inspirerande park i ett fantastiskt område nära Ängelholms Hembygdspark. På Upzone Äventyrspark får du chansen att uppleva naturen ur ett nytt perspektiv genom olika utmaningar upp till 15 meter från marken. Parken består av fyra banor, Funzone, Fitnesszone, Adventurezone och Riskzone. Ju högre svårighet desto högre från marken. I vår park kan du krypa genom tunnlar, svinga till Tarzan-nätet, åka zipline till nästa träd, hänga i släden sex meter över marken eller hoppa Big Jump från 15 meter.
Läs mer
Albertina
Wien, Österrike

Albertina

Albertina, det enorma habsburgska samlingen av grafisk konst, rymmer verk av Dürer och Rubens tillsammans med mästerverk av Schiele, Cézanne, Klimt, Kokoschka, Picasso och Rauschenberg. Showen "Masterworks av modernismen: The Batliner samlingen" rekommenderas särskilt. Den illustrerar utvecklingen från Monet och Picasso till Gerhard Richter och Georg Baselitz och presenterar höjdpunkterna från de senaste 130 åren av konsthistoria. Albertina har också en samling av arkitektoniska verk och foton (inklusive Helmut Newton och Lisette Model bland andra), som visas i specialutställningar. För mer information om www.wien.info/en/sightseeing/museums-exhibitions/top/albertina
Läs mer
MuseumsQuartier
Wien, Österrike

MuseumsQuartier

Wiens MuseumsQuartier (MQ) är ett av de tio största kulturella distrikten i världen. Vid kanten av gamla stan, i det forna imperialistiska stallet, förenar det anläggningar som belyser olika typer av konst med restauranger, kaféer och butiker på en yta på 60,000 kvadratmeter med en kombination av barockbyggnader och modern arkitektur. Det här har skapat ett färgstarkt och varierande lokalt utbud av museer och olika samlingar. Efter att ha sett verk av Schiele, gå till Café Leopold, som inspirerar med sin egen DJ line-up flera kvällar i veckan. På Café.Restaurant HALLE, kan du ta en titt på inredning från Wiens trendiga bardesigners, Eichinger och Knechtl. MQdaily bjuder även in till en kort paus. Liv och rörelse på det stora torget kan bäst följas härifrån. För mer information www.wien.info/en/sightseeing/museums-exhibitions/top/mq
Läs mer