Utforska en värld av möjligheter.

London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Kalmar

Kalmar

Kalmar är en fängslande svensk stad, som sömlöst sammanflätar sin rika historia med samtida charm. Det ikoniska Kalmar slott, en välbevarad renässansfästning, står stolt längs pittoreska kullerstensgator. Museer lockar, marknader pulserar av liv, och vattenfronter viskar berättelser. Kalmars lockelse sträcker sig utanför dess gränser och fungerar som en port till den förtrollande Öland, vilket gör denna stad till ett härligt resmål där historia, kultur och naturskönhet möts.
Läs mer
Adelaide

Adelaide

Adelaide är en ny stad i ett gammalt land, grundades som en brittisk koloni år 1836 och är nu huvudstad i Södra Australien. Idag har dess rika blandning av olika kulturer en avslappnad och kosmopolitiskt livsstil. Adelaide är inte bara fullt av gröna parker utan har också 30 km av stränder som sträcker sig längs förorterna. Staden är känd för sin matkultur al fresco och är centrum för den australiska vinindustrin med några av de bästa maträtterna och dryckerna i världen.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
St Paul's Katedral
London, Storbritannien

St Paul's Katedral

St Paul's Katedral från 1600-talet på Ludgate Hill är en av Londons mest kända byggnader. Katedralen ritades av Sir Christopher Wren och det var den högsta byggnaden i London till 1962. Använd pekskärmar med multi-mediaguider, eller gå på en guidad tur, för att lära dig mer om den välkända interiören, eller om du känner dig atletisk kan du klättra upp till Whispering Gallery (för att prova akustiken) och vidare till golden Gallery på toppen av katedralen där du kommer att få fantastiska vyer över London. Du kan också gå ned i kryptan där du finner flera minnesmärken för hjältar som Lord Nelson.
Boka nu
Läs mer
Belfast

Belfast

Efter att ha överlevt nästan tre årtionden av konflikter och motsättningar har Belfast nu fått en ny glans och livlighet. Folket har en djup känsla för sin historia men kliver med djärva steg framåt. Detta gör att Belfast får en spännande blandning av gammalt och nytt. Ta en promenad längs floden Lagan och besök platsen där det beryktade kryssningsfartyget Titanic byggdes, se de kända politiska väggmålningarna från en taxi, eller luta dig tillbaka och lyssna på traditionell musik på en av de vackert bevarade, gamla pubarna i denna livfulla stad.
Läs mer
The Florida Everglades National Park
Miami, Florida

The Florida Everglades National Park

Everglades, ett UNESCO världsarv, är den enda subtropiska våtmarken i Nordamerika. Nationalparken har ett rikt fågelliv och är den enda platsen i världen där alligatorer och krokodiler lever sida vid sida. Det finns stigar där man kan promenera på för att komma närmare djurlivet. Eftersom det inte finns någon kollektivtrafik till parken är det bästa sättet att ta sig dit i en hyrbil eller med en av de många organiserade turer, antingen med båt eller buss.
Boka nu
Läs mer
Velo Service
Bari, Italien

Velo Service

Med Velo Service kan du lära känna staden med cykel. Det här är ett mycket roligt sätt att upptäcka staden med en kunnig guide som tar dig till de mest charmigaste sevärdheterna, eller varför inte välja en bra cykel och utforska staden på egen hand? Det finns ett tredje alternativ, du kan besöka hjärtat av Bari i en bekväm och modern rickshaw. Guiden tar dig till de viktigaste platserna och berättar historier och anekdoter om staden och dess invånare.
Läs mer
Miami Seaquarium
Miami, Florida

Miami Seaquarium

Oavsett djuren simmar djupt under ytan eller högt ovanför vattnet så kommer Miami Seaquarium erbjuda både glädje och förvåning. Gästerna kommer att upptäcka elegansen hos flasknosdelfinerna och få ett gott skratt när man besöker den äventyrliga sjölejonet Salty. Andra utställningar inkluderar krokodiler, Salty pirat lekland och poolen med stingrockorna som man får röra vid. Om man vill komma nära dessa vänliga däggdjur kan man gå till Dolphin Harbor där man får gå ner i vattnet och hälsa på delfinerna eller varför inte gå under vattnet med en dykarhjälm bland tropiska fiskar under så kallade Sea Trek Reef Encounter?
Läs mer