Utforska en värld av möjligheter.

Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
San Antonio, Texas

San Antonio, Texas

San Antonio, Texas, hem till legendariska Alamo och den världsberömda River Walk, är värd till en vibrerande mix av kultur, mat, arkitektur och historia. Utforska rika historiska attraktioner, prisbelönta temaparker, mästerskaps-golfbanor, fantastisk shopping, innovativa rätter och intressanta kulturella evenemang och museer. Det angränsande Texas Hill Country kompletterar staden, där floder skär stigar genom böljande kullar och rikliga vinrankor har skapat en charmig vindestination. I San Antonio, en av Amerikas trevligaste städer, erbjuds man en autentisk upplevelse.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Sundsvall

Sundsvall

Sundsvall, ett dynamiskt stadcentrum i norra Sverige, erbjuder en unik blandning av modern vitalitet och rik neo-renässansarkitektonisk charm. Omringad av frodiga skogar och höga berg, är denna stad en port till utomhusäventyr. Dess förnyade stadsbild, framhävd av den slående stenarkitekturen i Stenstaden, bjuder in dig att utforska kulturell rikedom, mångsidig mat och en livlig konstscen. Sundsvall är ett fängslande resmål för resenärer som söker en autentisk svensk upplevelse.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Zürich

Zürich

Den charmiga världsstaden Zürich är Schweiz affärscentrum och erbjuder hög livskvalitet. Zürich är känt för sitt fantastiska shoppingutbud längs den världsberömda Bahnhofstrasse, och staden erbjuder även en stor mängd fritidsaktiviteter. Ett stort antal förstklassiga restauranger skämmer bort matälskare med alla typer av gastronomiska njutningar. När solen gått ned hittar du cirka 500 barer och nattklubbar med ett brett nöjesutbud. Zürich är också den perfekta utgångspunkten för olika utflykter till exempelvis Rhenfallen, chokladfabriker och glaciären på Titlis.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Teleborgs Slott
Växjö, Sverige

Teleborgs Slott

Teleborgs slott ligger intill sjön Trummen och är ett aktsamt renoverat slott med mycket historia. Här kan du bo i gästhus eller hotellrum. Hotellet har flera olika mötesrum som kan ta från åtta upp till hundra personer. Alla rum har sin egen historia. Slottet inrymmer även en restaurang där du kan äta med utsikt över slottsträdgården. Teleborgs slott var från början en bröllopspresent från den excentriske greven Fredrik Bonde af Björnö, till hans fru Anna Koskull. Slottets utsida är relativt oförändrad och omges av slottsträdgården.
Läs mer
Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Moulin Rouge
Paris, Frankrike

Moulin Rouge

En resa till Paris är inte komplett utan ett besök på legendariska Moulin Rouge. Sedan 1889 har detta ikoniska parisiska landmärke haft titeln som den mest berömda kabarén i världen, tack vare sin franska can-can och de större showerna med skickligt koreograferad dans, utarbetade scenografier och glamorösa kostymer. Smutta på fransk champagne och njut av middag i en vacker Belle Époque-lokal, och upplev showen Féerie, som du säkerligen kommer att minnas i många år framöver.
Boka nu
Läs mer
Louvren
Paris, Frankrike

Louvren

Louvren är ett av de största museerna i världen, och känt för sina mästerverk Mona Lisa, Venus de Milo, konst av Rembrandt, Vermeer, Caravaggio och många fler. Huvudentrén omfattas av den 21 meter höga glas Pyramide de Louvre. Den franska regeringen har samlat 35 000 målningar, skulpturer och föremål under de senaste fem århundradena, och insamlingen ståtar med assyrisk, etruskisk, grekisk, koptisk och islamisk konst och antikviteter från förhistoriska tider och fram till 1800-talet.
Boka nu
Läs mer