Utforska en värld av möjligheter.

Ibiza

Ibiza

Ibiza har ett nattliv som slår det mesta, men inte nog med det. Här finns också en fantastisk natur och ett underbart klimat och Ibiza stad finns med på UNESCO:s världsarvslista. Oavsett om du vill dansa loss till musiken från världens bästa DJ:s eller njuta av det klara havsvattnet, den varma solen, de spännande grottorna och stränder där det alltid händer något – eller kanske göra lite av varje – så har du helt klart kommit till rätt ställe. Du kan utforska naturen på dagen, festa på natten och sedan koppla av på en ljuvlig strand morgonen efter.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Blekinge

Blekinge

Upptäck Blekinge – Sveriges gömda pärla! I hjärtat av sydöstra Sverige väntar ett äventyr där natur möter kultur. Från den bedårande skärgården till mystiska skogar och glittrande sjöar, Blekinge är en lekplats för alla som älskar det fria. Utforska Karlskronas historiska gator, UNESCO-skyddade skatter, och Ronnebys kurortscharm. Varje hörn av Blekinge bjuder in dig att dyka in i en värld av upptäckter. Kom och känn pulsen av Blekinges kulturliv och njut av äventyr som väntar runt varje hörn. Upptäck själen i Sveriges minsta, men mest förtrollande län. Blekinge väntar på dig!
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Honolulu
Oahu, Hawaii

Honolulu

Honolulu är inte bara Hawaiis huvudstad utan även den största staden, ett centrum för handel, historia och underhållning, en sann metropol i polynesisk anda. Även om de flesta resenärer till Oahu föredrar att koppla av på de vackra stränderna eller utforska den vackra naturen på ön, så är ett besök till "The Big Pineapple", som det också kallas, värd din tid, oavsett om det är för maten, den livliga studentscenen, de historiska sevärdheterna, eller för de kulturella läckerheterna.
Läs mer
Ormberget
Luleå, Sverige

Ormberget

Upptäck den hisnande utsikten över Luleå året runt på Ormberget, med en spektakulär utsikt både sommar och vinter. Under vintermånaderna, alternativen finns i överflöd - från utförsåkning i backar perfekt för barn och nybörjare till att njuta av spänningen i pulka. Däremot avslöjar sommaren en annan charm och presenterar omfattande joggingspår och ett utomhusgym för fitnessentusiaster. För en touch av äventyr, ta på cykellederna, vilket ger en spännande upplevelse under de varmare månaderna. Ormberget vänder sig till varje säsong, vilket säkerställer att besökare kan njuta av både friluftsliv och natursköna läckerheter, krönt av en restaurang på toppen av berget för en härlig kulinarisk upplevelse mot den pittoreska bakgrunden.
Läs mer