Utforska en värld av möjligheter.

Krakow

Krakow

Denna medeltidsstad ser ut som om den vore tagen ur en sagobok, med sitt livliga torg, spiralformade Gotiska torn, slott och legender om drakar. Utforska de smala bakgatorna, gömda innergårdarna och nätverket av underjordiska tunnlar och valv. Kärleken till musik, poesi och teater har gjort staden till Polens kulturhuvudstad. Efter flera år av ockupation och kamp har Krakow trätt fram som en stolt stad med en stark identitetskänsla och har ändå behållit sin konstnärliga och nöjesälskande själ.
Läs mer
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand ligger vid foten av bergskedjan med åtta vulkaner och utgör huvudorten i Massif Central, den attraktiva Auvergne-regionen som erbjuder massor av friluftsaktiviteter. Staden är port till den stora vulkanparken och en omväxlande natur med berg, dalar, platåer och slätter. ”Clermont” som fransmännen säger, har ett stort historiskt, kulturellt och arkeologiskt arv och är också ett stort konstcentrum. Clermont-Ferrands historiska stadskärna är perfekt för att utforskas till fots.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Alicante

Alicante

Olika civilisationer har passerat marken av Alicante och lämnat sitt avtryck som kan ses i alla hörn av denna emblematiska stad. Allt detta gör denna moderna staden ett attraktivt resemål, som har ett fokus på turism, men även ett särskilt intresse för industri och handel. Alicante, som ligger vid Medelhavskusten, erbjuder inte bara ett stort utbud av service utan också ett brett utbud av kulturella aktiviteter, med sina museer, festivaler och naturområden, i synnerhet ön Tabarca (Medelhavets marina reservat) .
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Blekinge

Blekinge

Upptäck Blekinge – Sveriges gömda pärla! I hjärtat av sydöstra Sverige väntar ett äventyr där natur möter kultur. Från den bedårande skärgården till mystiska skogar och glittrande sjöar, Blekinge är en lekplats för alla som älskar det fria. Utforska Karlskronas historiska gator, UNESCO-skyddade skatter, och Ronnebys kurortscharm. Varje hörn av Blekinge bjuder in dig att dyka in i en värld av upptäckter. Kom och känn pulsen av Blekinges kulturliv och njut av äventyr som väntar runt varje hörn. Upptäck själen i Sveriges minsta, men mest förtrollande län. Blekinge väntar på dig!
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Höga Kusten

Höga Kusten

Långt uppe i norra Europa ligger en plats där 20 000 år av naturens krafter har format ett dramatiskt landskap med världens högsta kustlinje. Berg störtar rakt ner i havets djup på ett sätt som får dig att tappa andan. Här får du uppleva det äkta, vilda Sverige. Djärva besökare kan prova surströmming och klättra i berg, men Höga Kusten vid Bottniska viken handlar mer om harmoni än adrenalin. Du kan välja bland ett oändligt antal naturaktiviteter med dina nära och kära som kommer att stärka både kropp och själ innan det är dags att återvända till vardagen.
Läs mer
Ärkebiskopens Palats
Bratislava, Slovakien

Ärkebiskopens Palats

Detta barocktida mästerverk, bara ett stenkast från Stortorget, har spelat huvudrollen i många viktiga händelser i Slovakiens historia. I palatset finns den magnifika Spegelsalen där fredsavtalet undertecknades mellan den habsburgska härkaren Franz I och Napoleon efter att Österrike besegrats i slaget vid Austerlitz 1805. Det finns också en liten konstsamling med verk av holländska och italienska 1600-talsmästare, samt ett museum med vackra engelska 1600-talsbonader.
Läs mer
Flamenco
Madrid, Spanien

Flamenco

Madrid är en stad känd över hela världen för sina utmärkta Flamencoföreställningar, och den populära dansen kan ses i flera krogar och barer runt om i staden. Njut av en trerätters middag och efter middagen, dröm dig bort till den magiska showen. Flamenco är inte bara en dans utan också sången och musiken. Den har sitt ursprung i Andalusien och är mest känd för sång ackompanjerat av gitarr och komplexa tekniker av fotstampningar och handklappningar och användningen av kastanjetter. Det bästa stället att gå för Flamenco är "Corral de la Moreria". De är kända för sin Flamenco och serverar även en god middag.
Boka nu
Läs mer