Utforska en värld av möjligheter.

Zürich

Zürich

Den charmiga världsstaden Zürich är Schweiz affärscentrum och erbjuder hög livskvalitet. Zürich är känt för sitt fantastiska shoppingutbud längs den världsberömda Bahnhofstrasse, och staden erbjuder även en stor mängd fritidsaktiviteter. Ett stort antal förstklassiga restauranger skämmer bort matälskare med alla typer av gastronomiska njutningar. När solen gått ned hittar du cirka 500 barer och nattklubbar med ett brett nöjesutbud. Zürich är också den perfekta utgångspunkten för olika utflykter till exempelvis Rhenfallen, chokladfabriker och glaciären på Titlis.
Läs mer
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand ligger vid foten av bergskedjan med åtta vulkaner och utgör huvudorten i Massif Central, den attraktiva Auvergne-regionen som erbjuder massor av friluftsaktiviteter. Staden är port till den stora vulkanparken och en omväxlande natur med berg, dalar, platåer och slätter. ”Clermont” som fransmännen säger, har ett stort historiskt, kulturellt och arkeologiskt arv och är också ett stort konstcentrum. Clermont-Ferrands historiska stadskärna är perfekt för att utforskas till fots.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Miami, Florida

Miami, Florida

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Skidåkning på Idre Fjäll
Idre, Sverige

Skidåkning på Idre Fjäll

Det bästa med Idre Fjäll är att du kan åka skidor åt alla håll och oavsett vilken väg du åker finns det backar som passar både nybörjaren och den erfarna skidåkaren. Även om ni skiljs åt vid något tillfälle kommer alla tillbaka till samma plats, redo att ta liften tillbaka till toppen tillsammans. På Idre Fjäll kan du även lämna bilen parkerad under hela semestern. Alla hotell, restauranger, kaféer och butiker ligger inom gångavstånd från skidbackarna.
Läs mer
Berlin

Berlin

Välkommen till Berlin - Tysklands huvudstad, som med en oerhörd och otrolig historia samt med de dynamiska förändringarna sedan murens fall, har en särskild utstrålning och fascinerande dragningskraft. Få andra europeiska storstäder har förändrats så mycket under de senaste åren. Naturligtvis vittnar de berömda sevärdheterna och landmärken som Brandenburger Tor, Reichstag och East Side Gallery fortfarande om stadens historia – men idag presenterar sig Berlin som en ung, dynamisk metropol i hjärtat av Europa med siktet inställt på nya trender inom arkitektur, konst och mode. Upptäck dess mångfald – njut av Berlin!
Läs mer
Damnoen Saduak - Marknad på vatten
Bangkok, Thailand

Damnoen Saduak - Marknad på vatten

Den här flytande marknaden är verkligen en imponerande syn. Säljare i långa båtar, fyllda med frukt och färgglada saker, ligger längsmed kanalen, "klong", för att sälja sina produkter till turister och lokalbefolkning som står vid kanten. Den här världsberömda marknaden, känd från en James Bond-film, ligger 80 kilometer utanför Bangkok, men det är verkligen värt resan. Åk på en organiserad rundtur, eller vanlig buss från den södra bussterminalen och se vad hypen handlar om.
Boka nu
Läs mer
East Side Gallery
Berlin, Tyskland

East Side Gallery

En östtysk Trabant-bil som verkar bryta igenom betongen. Honecker och Breschnew mitt i en kyss av broderlig och socialistisk kärlek. Genom East Side Gallery har ett segment av Berlinmuren förvandlats till det längsta utomhusgalleriet i världen. Kunstmeile, eller konstmilen på svenska, ligger längs stranden av floden Spree i Friedrichshain. Den är 1 316 meter lång är också det längsta segmentet av Berlinmuren som fortfarande står kvar. Direkt efter Berlinmurens fall, målades East Side Gallery av 118 konstnärer från 21 olika länder. Med hjälp av olika konstnärliga medel kommenterade konstnärerna de politiska händelserna som ägde rum under 1989 och 1990 i mer än 100 konstverk som finns på den östra sidan av muren.
Boka nu
Läs mer