Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Palazzo Chiaramonte Steri
Palermo, Italië

Palazzo Chiaramonte Steri

Palazzo Chiaramonte Steri, één van de symbolen van Palermo, is gebouwd in het begin van de 14e eeuw in Normandische gotische stijl. Het getuigt van een veelzijdige geschiedenis als rechtbank en gevangenis onder de Inquisitie van 1600 tot 1782. Tegenwoordig fungeert het als het hoofdkantoor van de Universiteit van Palermo en biedt het bezoekers een kijkje in de geschiedenis via de prachtige collegezalen gedecoreerd met ingewikkelde 14e-eeuwse houten plafonds. Het Inquisitie Museum binnen zijn muren onthult de aangrijpende verhalen van gevangenen aan de hand van angstaanjagende graffiti en kunstwerken, waarbij hun verhalen worden geëtst op de cellen waarin ze ooit waren opgesloten.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Santa Teresa Gallura
Olbia, Italië

Santa Teresa Gallura

De stad Santa Teresa Gallura ligt op het noordelijkste puntje van het eiland en heeft een prachtig uitzicht over de Straat van Bonifacio naar het eiland Corsica. Rena Bianca is het strand van de stad en ligt op slechts een steenworp afstand van het centrum, met turkoois water en fijn zand. Net in het westen, op de landtong Capo Testa, zijn er twee stranden. De linkerkant is prachtig en ideaal voor kinderen, en het strand aan de rechterkant is ook prachtig met prachtige rotsformaties. Veerboten vertrekken dagelijks voor een tocht van 50 minuten om de Straat over te steken naar de stad Bonifacio op Corsica. Dit is perfect voor een leuk dagje uit, voor een Franse lunch en om te winkelen.
Lees meer
Beurspaleis
Porto, Portugal

Beurspaleis

Het beurspaleis, of Palácio da Bolsa, is gebouwd tussen 1842 en 1870 op het voormalige terrein van een Franciscaans klooster. Het is een indrukwekkend gebouw in neoklassieke stijl, waarin momenteel het hoofdkantoor van de Porto Commercial Association is gevestigd. Het Palácio da Bolsa, geclassificeerd als werelderfgoed door de UNESCO, trekt jaarlijks ongeveer 200.000 bezoekers en is daarmee het meest bezochte monument in het noorden van Portugal. Volg een rondleiding om de prachtig ingerichte kamers van dichtbij te bekijken, vooral de Arab Room, met de exotische Moorse Revival-architectuur. Deze kamer dient ook als ontvangsthal voor staatshoofden en soortgelijken die de stad bezoeken.
Lees meer