Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Nationaal park Nuuksio
Helsinki, Finland

Nationaal park Nuuksio

Nationaal park Nuuksio bestaat uit wilde bossen en meren voor Helsinki, op 40 minuten van het stadscentrum. Ontsnap naar wilde natuurlijke omgevingen en geniet van het typisch Finse landschap, met prachtige meren, bossen en rotsen. Bezoekers kunnen rendieren voeren in het meest zuidelijke rendierpark van Finland, een nacht doorbrengen in een Tentsile-boomtent, gaan wandelen of kanoën, foerageren en wild voedsel bereiden of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Finse natuurcentrum Haltia. NuuksioResort (nuuksioresort.fi) biedt diensten aan voor reizigers.
Lees meer
FC United – Broadhurst Park
Manchester, Verenigd Koninkrijk

FC United – Broadhurst Park

FC United of Manchester is een maatschappelijke organisatie en een organisatie zonder winstoogmerk gevestigd aan de rand van Manchester City Centre. Ze beloven “sterke banden te ontwikkelen met de lokale gemeenschap” en hun vrijwilligers en supporters maken hen tot wat ze zijn. Ze maken zo een positief verschil in Manchester en helpen het voetbal ten goede te veranderen. Wat je achtergrond, verhaal of overtuiging ook is, je bent altijd zeker van een warm welkom in Broadhurst Park.
Lees meer
Tuusula-meer
Helsinki, Finland

Tuusula-meer

Het meer Tuusula ligt op 15 minuten van de luchthaven en 30 minuten van Helsinki. De oever van het meer is aantrekkelijk en rustig en het is moeilijk te geloven dat je niet ver van Helsinki bent. Villa's van historische kunstenaars zoals Ainola van Jean Sibelius, de in hout gebouwde wildernisstudio Halosenniemi en vele anderen zijn open voor het publiek en vertellen het verhaal van hoe de Finse cultuur is ontstaan. Prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en veilige fietspaden nodigen uit om rond het Tuusula-meer te fietsen. Perfecte en gemakkelijke bestemming voor een dagje uit!
Lees meer