Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Ferry Building Marketplace
San Francisco, Californië

Ferry Building Marketplace

Na de opening in 1898 werd het Ferry Building het transportknooppunt. Op het hoogtepunt reisden maar liefst 50.000 mensen per dag met de veerboot. Het Ferry Building is een elegante openbare ruimte van twee verdiepingen met herhalende bogen aan de binnenkant en dakramen. Langs de achterkant van het gebouw vind je tal van heerlijke visrestaurants met uitzicht op de haven. Mis Hog Island Oysters, Cowgirl Creamery en Gott's Roadside niet. De boerenmarkt vindt elke dinsdag, donderdag en zaterdag plaats van 10:00 tot 14:00. Als een stad die zich inzet voor ecologische duurzaamheid, heeft elke verkoper hier een duurzame missie aangenomen en verkoopt daarom voornamelijk biologische producten. Over milieuvriendelijke praktijken gesproken, het Ferry Building heeft nauw samengewerkt met de vervoersautoriteit om de revitalisering van de waterkant en de wilde dieren in de baai te ondersteunen.
Lees meer
Sydney Harbour Cruise
Sydney, Australië

Sydney Harbour Cruise

De prachtige haven is één van de grootste troeven van Sydney. Voor prachtige uitzichten kun je een cruise maken en genieten van één van 's werelds mooiste natuurlijke havens. Er zijn tientallen cruises om uit te kiezen, te beginnen met de beroemde Captain Cook lunch- of dinercruises. Openbare veerboten vertrekken vanaf Circular Quay, of je kunt een Tall Ship vanaf The Rocks nemen, een walvisspotcruise vanuit Darling Harbour, of aan boord van een catamaran varen vanuit Rose Bay.
Bookable
Lees meer
Prehistorische vindplaatsen in Arzachena
Olbia, Italië

Prehistorische vindplaatsen in Arzachena

Als je verder van de kust verwijderd bent, kun je megalithische steencirkels ontdekken in de prehistorische overblijfselen die de bossen en velden rond Arzachena honingraat bevatten. De Nuraghe Albucciu, 2 kilometer ten zuidoosten van Arzachena, is één van de best bewaarde nuraghi van Gallura. Ongeveer 4 kilometer ten zuiden van Arzachena ligt Coddu Vecchiu, één van de meest complete 'reuzengraven' van het eiland. In de buurt vind je ook een andere gigantische tombe, Tomba dei Giganti di Li Lolghi, en de Li Muri Necropolis. De “Necropoli di Li Muri” wordt beschouwd als het mooiste product van Gallura en dateert naar schatting uit 3.500 voor Christus.
Lees meer