Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Ballarò Market
Palermo, Italië

Ballarò Market

De Mercato di Ballarò is de oudste en grootste markt in Palermo waar je kunt genieten van spannende smaken en verse producten kunt kopen. Als je door de steegjes van deze drukke straatmarkt loopt, zie je meteen hoe de Siciliaanse markten zich ontwikkelden tijdens de Arabische bezetting. Het lijkt op een kleurrijke en bruisende soek. Een deel van de ervaring zijn de liedjes die door de verkopers worden gezongen om klanten aan te trekken en tegelijkertijd voorproefjes aan de voorbijgangers aan te bieden.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Skelettenkust & Kaap Kruis
Windhoek, Namibië

Skelettenkust & Kaap Kruis

Dit afgelegen deel van het land is alleen toegankelijk via de lucht en staat erom bekend dat zowel dieren als mensen het leven hebben gekost (vandaar de macabere naam). Er liggen nog steeds walviskarkassen langs de kust, die een grimmige herinnering zijn aan de eens zo bloeiende walvisindustrie. Eén van de grootste “attracties” hier is de Dunedin Star, een Brits schip dat in de jaren 40 is vergaan. Bij Kaap Kruis verandert het landschap: deze levendige oase wordt bewoond door honderden zeehonden en zeeleeuwen die joviaal aan het water dartelen.
Lees meer
Hala Sultan Tekke
Cyprus, Cyprus

Hala Sultan Tekke

Hala Sultan Tekke, gelegen op de westelijke oever van het zoutmeer van Larnaca, ongeveer 6 km ten zuidwesten van Larnaca, is een moskee en tekke-complex dat van groot belang is in de islam. De moskee werd net voor 1787 gebouwd en de huidige structuur werd voltooid in 1816. Het complex ligt te midden van een prachtige tuin en staat symbool voor rust. De moskee is gerangschikt als de vierde belangrijkste heilige plaats van aanbidding in de religie. Het is gebouwd boven het graf van Umm Haram, de pleegmoeder van de profeet Mohammed en echtgenote van Ubada bin al-Samit, een hooggeplaatste officier die in de 7e eeuw invallen op Cyprus leidde. Maak tijdens een bezoek aan de moskee van de gelegenheid gebruik om het pittoreske zoutmeer van Larnaca te verkennen, dat op slechts vijf minuten loopafstand ligt.
Lees meer
100 % vermaak
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

100 % vermaak

Droomt u van een vakantiebestemming waar u alles kunt doen waar u maar zin in heeft? Cap d’Agde Méditerranée heeft een heel compleet activiteitenaanbod: onder en op het water, kitesurf, stand up paddle, zeilen, etc. Er zijn ook pretparken met een waterthema, zoals Aqualand of Captain Jako. Op het vaste land is er het Europark of l’Ile des Loisirs voor de sensatiezoekers en voor de iets mindere waaghalzen is er het Europark indoor en Dino-Land, maar er zijn ook minigolfparken of boomklimparcoursen in Agde, Portiragnes en Montagnac en mountainbike- of fietspaden (500km) in de steden of langs het Canal du Midi. Er worden ook veel sporten aangeboden: tennis (centre international de tennis du Cap d’Agde), zwemmen, golfen, paardrijden, duiken, zeilen, boogschieten, karting, paintball, etc. En ook op cultureel gebied is er van alles te doen: musea (antieke oudheid, klassieke oudheid, etc.), spoorzoeken, workshops voor kinderen, bezoeken met toneelopvoeringen, dierenontdekking (aquarium, dierentuin, cactus park) en geschiedenis (interpretatiecentra). Het maakt niet uit of het regent, waait of dat het zonnig is, zich vervelen is gewoon niet mogelijk!
Lees meer