Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vondelpark
Amsterdam, Nederland

Vondelpark

Het Vondelpark is één van de meest populaire parken in Amsterdam, direct naast het Rijksmuseum. Zowel locals als toeristen komen hier om tijd door te brengen in de zon, samen spelletjes te spelen, te fietsen, hand in hand te wandelen, een boek te lezen of gewoon te genieten van de serene sfeer die dit gezellige park te bieden heeft. Het is een favoriete plek van hondenbezitters en hun huisdieren. Mis de kolonie van ongeveer 4.000 wilde parkieten niet die sinds het midden van de jaren zeventig in het park floreert.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Stranahan House
Fort Lauderdale, Florida

Stranahan House

Het is gebouwd in 1901 door Frank Stranahan, de grondlegger van Fort Lauderdale, als handelspost. Het is in 1906 omgebouwd tot een residentie voor de Stranahans. Dit maakt het Ft. Lauderdale's oudste staande structuur en een perfect voorbeeld van „Florida Frontier” -architectuur. In zijn vele incarnaties was dit gebouw een postkantoor, een winkel, een stadhuis en tegenwoordig is het een klein museum dat les geeft over het pioniersleven in Zuid-Florida.
Lees meer
West Coast Wilderness Railway
Tasmanië, Australië

West Coast Wilderness Railway

Het is een technisch wonder, de steilste stoomtrein ter wereld. Dit is de West Coast Wilderness Railway in Tasmanië, en het is 28 ton bijzonder. Tegenwoordig worden passagiers vervoerd door dezelfde locomotieven die in 1896 vanuit Queenstown begonnen te rijden. Ze maken een comfortabele tocht van 16 kilometer door de wildernis, bergopwaarts door spectaculaire landschappen en naar een plaats genaamd Dubbill Barrill, waar ze stoppen om goud te zoeken en bezienswaardigheden te bekijken. Deze locomotieven werden oorspronkelijk gebouwd om kopererts te verplaatsen voor de Mount Lyell Mining and Railway Company, waardoor de diepe rijkdommen van de mijn uit een enorme afzetting in Queenstown naar de haven van Strahan en van daaruit naar de wereld werden gebracht. En elke passagier wordt begroet door één van de originele werkpaarden van de lijn en een stoomlocomotief van 28 ton die klaar is om te rijden, en gegarandeerd een glimlach zal toveren.
Lees meer