Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cosquer Méditerranée
Marseille, Frankrijk

Cosquer Méditerranée

Dit indrukwekkende gebouw, bekend als de Villa Méditerranée, werd ontworpen in 2013. Het heeft een strakke moderne architectuur en een indrukwekkend uitkragend gedeelte dat uitkijkt over een kunstmatig zwembad. Binnen kun je genieten van tentoonstellingen over zowel het zeeleven als de lokale geschiedenis. In juni 2022 werd een nieuwe tentoonstelling aan de bezoekers gepresenteerd: een replica van de beroemde Cosquer Cave, in een sfeer die lijkt op die van het origineel, die sinds de jaren 90 onder water staat. Je kunt de replica van 1.750 vierkante meter verkennen aan boord van een comfortabel verkenningsvoertuig en meer te weten komen over de Homo sapiens die 30.000 jaar geleden in de grot leefden. Bekijk de gravures, schilderijen, speleothems, handafdrukken en geologische kenmerken die zijn gereproduceerd voor openbare bezichtiging op de meest realistische en wetenschappelijk rigoureuze manier.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Kliffen van Los Gigantes
Tenerife, Spanje

Kliffen van Los Gigantes

Los Gigantes is een kustplaats in de gemeente Santiago de Teide. Het resort is beroemd om zijn imposante kliffen die tot 600 meter boven zeeniveau uitsteken. Deze rotsformaties strekken zich uit langs een aanzienlijk deel van de kustlijn en bieden adembenemende uitzichten. Volgens de lokale bevolking zijn de kliffen van Los Gigantes heilig, omdat ze het einde van de wereld symboliseren. In deze badplaats wonen bijna 2.700 mensen. Het heeft een jachthaven en een zwart zandstrand. Er is ook een promenade met talloze cafés en restaurants. De kliffen zijn gemakkelijk vanaf de zee te bewonderen, maar vanwege hun formidabele natuur en ruige terrein is het fysiek uitdagender om de top te bereiken.
Lees meer
Basilica de Santa Maria del Mar
Barcelona, Spanje

Basilica de Santa Maria del Mar

Eén van de mooiste kerken van Barcelona is waarschijnlijk het best bestaande voorbeeld van Catalaanse gotiek, met een strakkere stijl dan wat normaal wordt geassocieerd met gotische architectuur. De bouw van de basiliek van Santa Maria del Mar begon in 1329 en eindigde in 1383, een recordtijd gezien dit type constructie. De kerk heeft een ongelooflijk gevoel van ruimtelijkheid en gewichtloosheid, benadrukt door slanke pilaren en zeer spaarzaam gedecoreerde kapellen. Drie beuken van dezelfde hoogte, ondersteund door zeer hoge pilaren, zijn de belangrijkste kenmerken van de structuur. Het prachtige roosvenster in de voorgevel zorgt samen met de prachtige glas-in-loodramen voor de verlichting van de kerk.
Lees meer