Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Normandisch paleis
Palermo, Italië

Normandisch paleis

Palazzo dei Normanni, ook bekend als Palazzo Reale, is het voormalige koninklijk paleis van koning Rogier II in de jaren 1100. Het is één van de beroemdste bezienswaardigheden in Palermo. Het paleis dateert uit de 9e eeuw en dankt zijn huidige uiterlijk aan de versieringen van de Noormannen: bedekt met schitterende Byzantijnse mozaïeken is de Arabisch-Normandische architectuur een symbool van de politieke en culturele unie van de Noormannen. Zorg ervoor dat je de prachtige Palatijnse kapel bezoekt.
Lees meer
Piazza Pretoria
Palermo, Italië

Piazza Pretoria

Het grandioze Piazza Pretoria betovert met zijn fontein, die zich trots uitspreidt voor het Palazzo Pretorio (stadhuis) als één van de belangrijkste symbolen van Palermo. De Pretoria-fontein werd in 1574 gebeeldhouwd door Francesco Camilliani en aanvankelijk enkele jaren in Florence geplaatst. Het werd vervolgens door de gemeente gekocht en naar Palermo vervoerd. De fontein is een waar meesterwerk en wordt beschouwd als één van de mooiste fonteinen van Italië. De naaktfiguren die de fontein sieren, hebben ervoor gezorgd dat de meest preutse bevolking van de stad het plein de bijnaam “Piazza della Vergogna” (Plein van Schaamte) heeft gegeven.
Lees meer
Chinatown
Toronto, Canada

Chinatown

Chinatown in Toronto is een must-see bestemming. Het gebied staat vol met interessante winkels, shops met kruidengeneesmiddelen, cafés, restaurants en markten met producten, die allemaal wachten om ontdekt te worden. Het gebied is ook gunstig gelegen nabij andere opmerkelijke bezienswaardigheden zoals de kunstgalerij van Ontario, Kensington markt, Bau-Xi galerij en Art Square galerij die een café heeft met een indrukwekkend menu. Als je toevallig op het juiste moment in de stad bent, bezoek dan zeker één van de twee populaire festivals van Chinatown. In augustus biedt het Toronto Chinatown Festival traditionele en moderne Aziatische danstroepen, bands en muzikanten. Doe in januari en februari mee aan het levendige Chinese nieuwjaarsfeest.
Lees meer