Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Morris Arboretum
Philadelphia, Pennsylvania

Morris Arboretum

Het Morris Arboretum, dat 37 hectare beslaat, is een centrum voor het bevorderen van onderwijs en gemeenschap door middel van tuinbouw. De betoverende tuinen herbergen meer dan 12.000 bomen, planten en bloemen, elk gelabeld zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn. Voor diegenen die meer willen weten, worden er in het voor- en najaar rondleidingen aangeboden. Het Arboretum nodigt bezoekers uit om de luifelwandeling te verkennen en biedt een unieke en opwindende natuurbelevenis door middel van de Tree Adventure-tentoonstelling die zeker tot meer waardering voor de natuur zal leiden.
Lees meer
Liberty Bell
Philadelphia, Pennsylvania

Liberty Bell

Vrijheid is door de geschiedenis heen een grootse prestatie geweest voor mensen, en de historische Liberty Bell is een bewijs van Amerika's eigen stukje vrijheid. De Liberty Bell, genoemd door abolitionisten tijdens de strijd om een einde te maken aan de slavernij, reisde na de burgeroorlog door het land als symbool van vrijheid en genezing. Nu is het er trots op dat iedereen deelneemt aan zijn boodschap van gelijkheid en vrijheid. Videopresentaties en exposities tonen de geschiedenis van de Bell, en er zijn ook meertalige tapes beschikbaar.
Lees meer
Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen

Het dorp Nuenen wordt ook wel Van Gogh Village genoemd, en terecht. Er is geen plek in Nederland waar je zo letterlijk in de voetsporen van deze beroemde schilder kunt treden. Hier worden nog steeds levendige verhalen over Van Gogh verteld, zijn brieven zijn te lezen en er zijn maar liefst veertien locaties die door Van Gogh zijn vereeuwigd op een foto of een schilderij. Het leven van Van Gogh in Nederland zo intens meemaken is nergens anders mogelijk. “Het museum is een juweeltje” In het Vincentre museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen, waar hij van 1883 tot 1885 woonde en werkte. Wie was hij, hoe leefde hij, met wie ging hij om en waarom was hij zo gepassioneerd door Nuenen? Het zal allemaal duidelijk worden tijdens een educatieve tour met audiogids in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf hebben maar liefst 23 locaties een directe link met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels. Van De aardappeleters tot De sterrennacht De aardappeleters is gebaseerd op een tafereel dat Van Gogh zag in het huis van een boerenfamilie in Nuenen. Het komt letterlijk tot leven in theater Het Klooster. De wereldberoemde ontwerper Daan Roosegaarde ontwierp, op basis van Van Gogh's De sterrennacht, het inmiddels beroemde en unieke Van Gogh-Roosegaarde-fietspad, waarvoor duizenden fonkelende stenen in het asfalt zijn verwerkt. Dit fietspad, tussen Nuenen en de nabijgelegen stad Eindhoven, maakt deel uit van de Van Gogh Fietsroute. Erfgoedlocaties in Brabant Deze fietsroute verbindt de vijf Van Gogh-erfgoedlocaties in Brabant, waaronder natuurlijk Nuenen. Dichterbij Van Gogh kom je niet. Of, zoals een enthousiaste gast over Nuenen schreef: “Hetzelfde uitzicht dat Van Gogh had!” Kom en ervaar de plek waar Van Gogh werd geïnspireerd door het landelijke Brabantse platteland, gemakkelijk bereikbaar op niet meer dan tien kilometer afstand van Eindhoven, stad van technologie en design.
Lees meer