Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Bloemenmarkt
Amsterdam, Nederland

Bloemenmarkt

De Bloemenmarkt langs de singel is één van de kleurrijkste attracties van Amsterdam. De kleine winkels bevinden zich in een rij drijvende binnenschepen, een overblijfsel uit de tijd dat de bloemen elke dag per boot vanuit het platteland in Amsterdam aankwamen. Op de bloemenmarkt vind je tulpen in alle kleuren, in boeketten of als bloembollen om thuis te planten. Als je van plan bent bollen te kopen om mee naar het buitenland te nemen, zorg er dan voor dat ze een “douane-inklaring” stempel op de verpakking hebben, zodat je geen problemen zult hebben aan de grens.
Lees meer
BOS 400 scheepswrak
Kaapstad, Zuid-Afrika

BOS 400 scheepswrak

Dit nogal afgelegen wrak is alleen toegankelijk via een lange trektocht langs de kustlijn, maar de schilderachtige wandeling alleen al is de rit naar de buitenwijk Hout Bay in Kaapstad al waard. Het schip brak los terwijl het in 1994 werd gesleept. Het werd later als niet meer te redden beschouwd en op die plek achtergelaten om te roesten, en kreeg in de jaren daarna een griezelige uitstraling. Bewonder het scheepswrak vanaf de kust. Op verroest metaal klimmen is extreem gevaarlijk.
Lees meer
Van Schijndelhuis
Utrecht, Nederland

Van Schijndelhuis

Van Schijndelhuis is een meesterwerk van moderne architectuur. Het huis trekt een groot aantal liefhebbers van moderne architectuur aan die getuige willen zijn van de verbluffende geometrische patronen en de creatieve visie van de ontwerper. Het huis is elke eerste zondag van de maand open voor bezoek. Alle rondleidingen moeten echter van tevoren worden gepland met een beperkt aantal van 10 deelnemers per tour. Een paar keer per jaar worden er in het huis lezingen gehouden over de ideeën en het werk van de architect en architectuur of ontwerp.
Lees meer
Eye Filmmuseum Nederland
Amsterdam, Nederland

Eye Filmmuseum Nederland

Het Eye Filmmuseum vertoont dagelijks klassieke films en arthouse-films. Als je van films en cinematografie houdt, bezoek dan zeker dit nieuwe ultramoderne gebouw langs het IJ, waar een internationaal bekende filmcollectie over de hele geschiedenis van de cinema te zien is. Het uitgebreide programma van het museum omvat tentoonstellingen en evenementen over de geschiedenis van de film en hedendaagse cinematografische ontwikkelingen. Ga er langs om hun collectie filmposters te bekijken!
Lees meer
WWT London Wetland Centre
Londen, Verenigd Koninkrijk

WWT London Wetland Centre

Het 42 hectare grote WWT London Wetland Centre is een wildreservaat aan de rand van het centrum van Londen. Hier vind je tal van zeldzame vogels, prachtige meren, rustige tuinen en rustgevende weiden om tussen te wandelen en te bewonderen. Houd je ogen open, want misschien heb je het geluk om een familie otters te spotten. Je kunt ook een gratis rondleiding volgen voordat je gaat ontspannen in het Water's Edge Cafe. Er zijn binnen- en buitenavonturenruimtes voor kinderen.
Lees meer