Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Vulkanische ervaringen
Tenerife, Spanje

Vulkanische ervaringen

Het eiland Tenerife draagt de onuitwisbare sporen van zijn vulkanische oorsprong, met lava die door de aderen stroomt. De vulkanische bodem biedt de mogelijkheid om je te verdiepen in dit fascinerende facet van het eiland. De vijf meest bezochte vulkanische gebieden zijn: Territorio Antiguo, Volcanes Legendarios, Los Dos Valles, Tierra de Contrastes en El Rincón de la Luz. Deze unieke plekken bieden de meest fascinerende inzichten in de vulkanische wonderen van Tenerife. Als je van avontuurlijke activiteiten houdt, kun je de onderwater uitbarstingen, kraters, vulkaankegels en openingen verkennen, die allemaal bijdragen aan het opmerkelijke geologische tapijt van het eiland. Dit alles gaat hand in hand met wijnkelders en restaurants die het magmatische erfgoed van het eiland belichamen.
Lees meer
Bicheno Penguin Tour
Tasmanië, Australië

Bicheno Penguin Tour

Zie wilde pinguïns uit de oceaan tevoorschijn komen en ga naar hun slaapplaats in een natuurlijke schuilplaats voor een tocht in het donker. De tour is opgericht door de lokale bevolking om de pinguïnpopulatie te beschermen en laat je dichtbij de pinguïns komen zonder hun nachtelijke reis te verstoren. Dit zijn wilde vogels, dus het aantal pinguïns en de aankomsttijden variëren afhankelijk van de levenscyclus en het weer, met grotere aantallen van 100-125 vogels van september tot januari. Je kunt verwachten dat je tijdens deze tour heel dicht bij een pinguïn komt.
Lees meer
Cradle Mountain
Tasmanië, Australië

Cradle Mountain

Cradle Mountain, aan de noordkant van het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, beschermt een deel van het Tasmanian World Heritage Wilderness Area. Het omringende landschap is divers en omvat grasland, regenwoud en eeuwenoude planten. Het park biedt ook een rijk leefgebied voor dieren in het wild, waaronder Tasmaanse duivels, buidelmarters, platypus, echidna en verschillende vogelsoorten. Ga op het Dove Lake Circuit langs de kustlijn van het meer voor een aangename, relatief vlakke wandeling van zes kilometer onder de torenhoge torenspitsen van Cradle Mountain.
Lees meer