Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Neve Tzedek
Tel Aviv, Israël

Neve Tzedek

In de wijk Neve Tzedek woonden beroemde kunstenaars en schrijvers. Tegenwoordig heeft het gebied veel van zijn historische charme behouden en biedt het avant-gardistische designwinkels, modeboetieks en handwerkwinkels. Bekijk de wekelijkse boerenmarkt in een gerestaureerd treinstation, HaTachana. Stop voor een maaltijd in trendy Europese restaurants, drink een koud drankje in één van de stijlvolle bistro's en blijf tot laat in de jazzbars en cocktaillounges.
Lees meer
Meir park
Tel Aviv, Israël

Meir park

Als je wilt ontsnappen aan de drukke straten van de stad, kan Meir Park een goede keuze voor je zijn. Ga zitten en drink een kopje koffie in het café of kom langs in de speeltuin van het park als je met kinderen op bezoek bent. Het is een heerlijke, centrale groene plek waar iedereen even van de natuur kunt genieten. Het park is vernoemd naar de eerste burgemeester van Tel Aviv, Meir Dizengoff, en is de thuisbasis van het gemeentelijk LHBT-gemeenschapscentrum van Tel Aviv.
Lees meer
Fremont Street Experience
Las Vegas, Nevada

Fremont Street Experience

De Fremont Street Experience is een zeer succesvolle poging om de miljoenen bezoekers terug te trekken naar de binnenstad. De gewelfde luifel 27,5 meter (90 voet) boven de straat werd gebouwd langs vijf stadsblokken, omzoomd met enkele van de oudste casino's in Las Vegas. Elke avond van zonsondergang tot middernacht verandert de overkapping in een gigantisch scherm met beelden in hoge resolutie en geluid van concertkwaliteit. Aan het einde van elk uur stromen bezoekers de straat op en kijken ze naar de lucht in afwachting van één van de zes verschillende shows van zes tot negen minuten.
Lees meer
West Coast Wilderness Railway
Tasmanië, Australië

West Coast Wilderness Railway

Het is een technisch wonder, de steilste stoomtrein ter wereld. Dit is de West Coast Wilderness Railway in Tasmanië, en het is 28 ton bijzonder. Tegenwoordig worden passagiers vervoerd door dezelfde locomotieven die in 1896 vanuit Queenstown begonnen te rijden. Ze maken een comfortabele tocht van 16 kilometer door de wildernis, bergopwaarts door spectaculaire landschappen en naar een plaats genaamd Dubbill Barrill, waar ze stoppen om goud te zoeken en bezienswaardigheden te bekijken. Deze locomotieven werden oorspronkelijk gebouwd om kopererts te verplaatsen voor de Mount Lyell Mining and Railway Company, waardoor de diepe rijkdommen van de mijn uit een enorme afzetting in Queenstown naar de haven van Strahan en van daaruit naar de wereld werden gebracht. En elke passagier wordt begroet door één van de originele werkpaarden van de lijn en een stoomlocomotief van 28 ton die klaar is om te rijden, en gegarandeerd een glimlach zal toveren.
Lees meer