Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tropische tuin van Monte Palace
Funchal, Madeira, Portugal

Tropische tuin van Monte Palace

Met meer dan 100.000 exotische plantensoorten van over de hele wereld, zwarte en witte zwanen uit Australië en meerdere vijvers en meren is Monte Palace Tropical Garden één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Madeira. Breng zeker een bezoek aan het Monte Palace Museum, waar tentoonstellingen worden gehouden met kunstvoorwerpen uit een breed scala aan internationale culturen en zich een mineraalmuseum bevindt.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Bekijk het noorderlicht van IJsland
Reykjavík, IJsland

Bekijk het noorderlicht van IJsland

Kijken naar het noorderlicht of aurora borealis dat door de lucht danst, staat ongetwijfeld op de bucketlist van de meeste reizigers die IJsland bezoeken. Hoewel er geen garantie is dat je ze tijdens jouw bezoek zult zien, is er met geluk en wat planning een grote kans om dit spectaculaire spektakel te zien. Van eind augustus tot mei kun je het noorderlicht aan de IJslandse hemel zien, maar het hoogseizoen om dit prachtige natuurverschijnsel te aanschouwen is tussen oktober en april.
Bookable
Lees meer
De Vizcaya brug
Bilbao, Spanje

De Vizcaya brug

Net buiten Bilbao, in de provincie Biskaje, ligt één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: Puente de Vizcaya, ook wel bekend als Puente Colgante of hangende brug. Er zijn twee manieren om het over te steken, beide met even dramatische uitzichten: de eerste is met de gondelbaan en de tweede door over het voetpad te lopen. Als je nog steeds niet overtuigd bent: de brug is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de 'perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit'.
Lees meer
Domein Tivoli
Mechelen, België

Domein Tivoli

Het domein Tivoli, een voormalig kasteelpark op amper twee kilometer van het historische centrum, vormt een oase van groen en rust. Je kan er rustig wandelen langs eeuwenoude bomen, uitgestrekte grasvelden, romantische hoekjes en een geurende rozen- en kruidentuin. In 1990 liet de befaamde Belgische kunstenaar Jan Fabre het ganse kasteel tijdelijk beplakken met blauw gebict papier, waarvoor 150.000 blauwe balpennen nodig waren. Nu is het weer helder wit. In het kasteel is sinds 1991 een horecazaak gevestigd. In de aangebouwde orangerie kan je terecht voor een drankje, snack of lunch. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de kinderboerderij, waar ze kennismaken met allerlei boerderijdieren. Voor groepen en scholen is er een uitgebreid educatief aanbod voorzien en de ervaren natuurgidsen hebben aangepaste themawandelingen voor verschillende leeftijden. Verder kan je de bijenhal en het natuurleerpad ontdekken en kom je meer te weten over de verschillende Vlaamse huisdierrassen uit de streek.
Lees meer