Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Park Güell
Barcelona, Spanje

Park Güell

Park Güell is één van de meest indrukwekkende openbare parken ter wereld. Het is een complexe tuin met architectonische elementen gelegen op een heuvel in de wijk Gràcia. In dit park met prachtig uitzicht over de stad kun je verschillende onberispelijke werken van Gaudí bewonderen. Het hele park is door de kunstenaar zelf ontworpen. Beelden en gebouwen in verschillende kleuren en vormen staan naast elkaar en het park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Bookable
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Landelijk park Anaga
Tenerife, Spanje

Landelijk park Anaga

Anaga is een hooglandgebied gelegen in het noordoostelijke deel van Tenerife. De ruige bergen, scherpe toppen en diepe ravijnen bedekt met weelderige laurierbossen maken deze plek uniek in zijn soort. Het is een verborgen parel op minder dan een uur rijden van zowel La Laguna, een UNESCO-werelderfgoed, als de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz. Dankzij het koele en vochtige klimaat biedt park Anaga een ongerept landschap met adembenemende wandelpaden, ongerepte stranden, schilderachtige dorpjes en een rijk aanbod aan lokale flora en fauna. Het park heeft een bezoekerscentrum waar lokale gidsen je kunnen aanbevelen welke wandeling het beste bij je past. Alle routes en paden zijn zeer goed aangegeven, en ze bevatten ook kaarten. Een bezoek aan deze unieke oase is een absolute must als je het eiland bezoekt.
Lees meer
Castell d'Alaró
Mallorca, Spanje

Castell d'Alaró

Castell d'Alaro, gelegen op de rotsachtige rand van Mallorca, is één van de meest lonende beklimmingen van het eiland. Het wordt aanbevolen door liefhebbers van geschiedenis en natuur. Deze ruïnes, een afbrokkelend kasteel, verschillende stenen boogdeuren en muurresten zijn het enige wat over is gebleven van wat ooit het fort was van 9e-eeuwse christelijke krijgers. Minder avontuurlijke bezoekers kunnen naar boven rijden om te genieten van het adembenemende uitzicht over bijna het hele eiland. Mocht je er willen overnachten, fungeert Castell d'Alaró ook als gastenverblijf. Er is ook een kleine bar en restaurant waar je nieuwe energie kunt opdoen en kunt genieten van een maaltijd met een fantastisch uitzicht.
Lees meer