Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kirstenbosch nationale botanische tuinen
Kaapstad, Zuid-Afrika

Kirstenbosch nationale botanische tuinen

Aan de voet van de Tafelberg in Kaapstad ligt één van 's werelds grootste botanische tuinen. Het werd opgericht in 1913 om de inheemse flora van Zuid-Afrika te behouden en toont een grote verscheidenheid aan planten waaronder fynbos, karoo, savanne en een gigantische baobabboom. Ze hebben zelfs planten die miljoenen jaren oud zijn, toen er waarschijnlijk maar één continent was. Mis hun reguliere concerten in de zomer niet.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Ontdek de regio Halkidiki
Thessaloniki, Griekenland

Ontdek de regio Halkidiki

De regio Halkidiki ligt ten zuidoosten van Thessaloniki. Het staat bekend om zijn uitstekende schiereilanden, mediterrane bossen en zandstranden in warme, beschutte baaien. De regio wordt vaak beschreven als een gebied met drie 'poten': de schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos. Kassandra, het meest westelijke schiereiland, is het meest ontwikkeld en biedt moderne resorts en nachtclubs. Sithonia, ook bekend als Longos, biedt meer dan 100 stranden, schattige dorpjes en is een populaire bestemming voor gezinnen. Athos is een belangrijk centrum van de Oosters-orthodoxe kerk. De belangrijkste bezienswaardigheid, Mount Athos, herbergt 20 kloosters.
Lees meer
Museum van Rome
Rome, Italië

Museum van Rome

Het Museo di Roma is gehuisvest in het neoklassieke 18e-eeuwse Palazzo Braschi, het voormalige hoofdkwartier van de Nationale Fascistische Partij. Het geniet lovende kritieken voor zijn exclusieve collectie. Het museum bezit ongeveer 40.000 kunstwerken, die allemaal de geschiedenis van Rome van de middeleeuwen tot de 20e eeuw uitbeelden. Na de Tweede Wereldoorlog werden 300 gezinnen naar deze locatie geëvacueerd en veel van de fresco's werden beschadigd door de branden die werden aangestoken om ze warm te houden.
Lees meer
Villa Farnesina
Rome, Italië

Villa Farnesina

Villa Farnesina wordt beschouwd als één van de mooiste creaties van de Italiaanse Renaissance. Het werd gebouwd door Baldassare Peruzzi voor de rijke Sienese bankier Agostino Chigi, genaamd de “magnifico”. Hij leefde het prachtige leven van een koopman uit de Renaissance in een omgeving van pracht en praal en vermaakte kunstenaars, dichters en edelen met weelderige banketten. Het interieur is rijkelijk versierd met fresco's van grote meesters zoals Raphael, Sebastiano del Piombo, Giovanni Antonio Bazzi, bekend als Sodoma, en Peruzzi zelf.
Lees meer