Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen

Het dorp Nuenen wordt ook wel Van Gogh Village genoemd, en terecht. Er is geen plek in Nederland waar je zo letterlijk in de voetsporen van deze beroemde schilder kunt treden. Hier worden nog steeds levendige verhalen over Van Gogh verteld, zijn brieven zijn te lezen en er zijn maar liefst veertien locaties die door Van Gogh zijn vereeuwigd op een foto of een schilderij. Het leven van Van Gogh in Nederland zo intens meemaken is nergens anders mogelijk. “Het museum is een juweeltje” In het Vincentre museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen, waar hij van 1883 tot 1885 woonde en werkte. Wie was hij, hoe leefde hij, met wie ging hij om en waarom was hij zo gepassioneerd door Nuenen? Het zal allemaal duidelijk worden tijdens een educatieve tour met audiogids in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf hebben maar liefst 23 locaties een directe link met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels. Van De aardappeleters tot De sterrennacht De aardappeleters is gebaseerd op een tafereel dat Van Gogh zag in het huis van een boerenfamilie in Nuenen. Het komt letterlijk tot leven in theater Het Klooster. De wereldberoemde ontwerper Daan Roosegaarde ontwierp, op basis van Van Gogh's De sterrennacht, het inmiddels beroemde en unieke Van Gogh-Roosegaarde-fietspad, waarvoor duizenden fonkelende stenen in het asfalt zijn verwerkt. Dit fietspad, tussen Nuenen en de nabijgelegen stad Eindhoven, maakt deel uit van de Van Gogh Fietsroute. Erfgoedlocaties in Brabant Deze fietsroute verbindt de vijf Van Gogh-erfgoedlocaties in Brabant, waaronder natuurlijk Nuenen. Dichterbij Van Gogh kom je niet. Of, zoals een enthousiaste gast over Nuenen schreef: “Hetzelfde uitzicht dat Van Gogh had!” Kom en ervaar de plek waar Van Gogh werd geïnspireerd door het landelijke Brabantse platteland, gemakkelijk bereikbaar op niet meer dan tien kilometer afstand van Eindhoven, stad van technologie en design.
Lees meer
Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars
Palermo, Italië

Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars

Eén van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse architectuur in Palermo is de kerk van Sint Jan de Kluizenaar (Chiesa di San Giovanni degli Eremiti). Het is beroemd om de rode koepels en het architectonisch ontwerp dat in de 12e eeuw sterk werd beïnvloed door de Arabieren. Dit was oorspronkelijk een moskee die later werd omgebouwd tot een christelijke kerk gewijd aan de kluizenaarmonniken van Sicilië. Loop door de mooie tuin met regionale planten en de ruïnes van het klooster.
Lees meer