Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Olympic Sculpture Park
Seattle

Olympic Sculpture Park

Een prachtig en iconisch park van Seattle ligt aan Western Avenue en biedt een geweldige combinatie van kunst en natuur. Het is interessant om te vermelden dat de toegang gratis is en dat je alle kunst op je eigen gemak kunt bekijken. Enkele van deze interessante kunstwerken zijn onder meer 'Neukom Vivarium', een grote kas met verschillende planten en bomen. Een ander stuk is de Schubertsonate, een beschilderde stalen sculptuur ter ere van muziekcomponisten. Dus als het weer het toelaat, bezoek dan het park en laat je verrassen.
Lees meer