Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Castell d'Alaró
Mallorca, Spanje

Castell d'Alaró

Castell d'Alaro, gelegen op de rotsachtige rand van Mallorca, is één van de meest lonende beklimmingen van het eiland. Het wordt aanbevolen door liefhebbers van geschiedenis en natuur. Deze ruïnes, een afbrokkelend kasteel, verschillende stenen boogdeuren en muurresten zijn het enige wat over is gebleven van wat ooit het fort was van 9e-eeuwse christelijke krijgers. Minder avontuurlijke bezoekers kunnen naar boven rijden om te genieten van het adembenemende uitzicht over bijna het hele eiland. Mocht je er willen overnachten, fungeert Castell d'Alaró ook als gastenverblijf. Er is ook een kleine bar en restaurant waar je nieuwe energie kunt opdoen en kunt genieten van een maaltijd met een fantastisch uitzicht.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
La Seu kathedraal
Mallorca, Spanje

La Seu kathedraal

Deze imposante 14e-eeuwse gotische kathedraal staat hoog bovenop de oude Romeinse en renaissancistische stadsmuren en kijkt uit over de haven en de oude binnenstad van Palma. Het werd gedurende honderden jaren gebouwd op de ruïnes van de moskee die er ooit stond. De beroemde Catalaanse architect Antoni Gaudí was betrokken bij het restauratieproject in het begin van de 20e eeuw, hoewel hij het project verliet vanwege een geschil met de aannemer. Dit prachtige architecturale wonder biedt adembenemende uitzichten in alle richtingen en is het perfecte startpunt voor een wandeltocht door de stad.
Lees meer