Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hangende keukens van Appingedam
Groningen, Nederland

Hangende keukens van Appingedam

Deze hangende keukens, gelegen boven het Damsterdiepkanaal, zijn eigenzinnige uitbreidingen van huizen met bakstenen muren die dateren uit de middeleeuwen. Deze unieke gebouwen zijn ontworpen om huishoudens extra ruimte en toegang tot water te bieden en zorgen voor een charmant gezicht tijdens een wandeling door de stad Appingedam. Bezoek café Aan Tafel tegenover deze huizen en geniet van een high tea of snack met uitzicht op deze architecturale pareltjes.
Lees meer
Guindais kabelbaan
Porto, Portugal

Guindais kabelbaan

Porto is een erg steile stad, dus een manier om je benen te behoeden voor al het klimmen is door een kabelbaan te nemen. Vooral de Guindais-kabelbaan verbindt je van de wijk Ribeira, gelegen aan de kade, naar Batalha, op de top van Porto. De reis duurt ongeveer 3 minuten en kost ongeveer €2,50. Behalve dat het een leuke manier is om van het ene deel van de stad naar het andere te reizen, krijg je ook prachtige uitzichten over de Dom Luís I-brug en de Douro rivier.
Lees meer
Tempel van Apollo in Didyma
Bodrum, Turkije

Tempel van Apollo in Didyma

Zelfs als oude ruïnes niet jouw ding zijn, is een uitstapje naar een archeologische vindplaats de omweg waard. De reis voert je door het schilderachtige platteland, langs kleine steden en dorpen die anders misschien aan je aandacht zouden ontsnappen. Op slechts een paar kilometer van het vakantieoord Altinkum, in Yenihisar, vind je Didyma, de thuisbasis van een grote tempel gewijd aan Apollo. Didyma was meer dan een religieuze plaats; het orakel evenaarde de faam van Delphi. Terwijl de oorspronkelijke tempel rond 400 voor Christus door de Perzen werd verwoest, stammen de bestaande ruïnes uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van 120 zuilen getuigen van de ooit monumentale omvang van de tempel.
Lees meer
Bay of Fires
Tasmanië, Australië

Bay of Fires

The Bay of Fires is een favoriet van Tassie. Hier is een strook van baaien, rotspartijen en lege stranden onder azuurblauwe luchten. Het Bay of Fires Conservation Area heeft schone witte stranden, turkoois water en granieten keien bezaaid met feloranje korstmossen. Strandactiviteiten en vogels spotten zijn populair en misschien zie je een groep dolfijnen parallel aan het strand voorbij komen. Het gebied staat bekend om het snorkelen en duiken, met schilderachtige riffen, koralen, onderwatergrotten en een overvloed aan zeeleven.
Lees meer