Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Boottochten
Split, Kroatië

Boottochten

De veerhaven van Jadrolinija en de omliggende pieren vormen een toegangspoort tot de omliggende eilanden. Hvar is één van de meest begeerde bestemmingen met historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. Brač, een wit kiezelstrand, perfect om te surfen, volgt direct na Hvar. Het eiland Korkula wordt echter vooral bezocht vanwege zijn middeleeuwse torens en muren. Pakketreizen brengen je graag naar verschillende eilanden in slechts één dag.
Bookable
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Centre Pompidou Málaga
Málaga, Spanje

Centre Pompidou Málaga

Liefhebbers van het postmoderne zullen Centre Pompidou Málaga, de enige vestiging van de iconische galerie buiten Frankrijk, niet willen missen. Het centrum is gevestigd in 'El Cubo', een gigantische glazen kubus in de haven van Málaga, en bestaat uit zeven delen: metamorfosen, het lichaam in stukken, het politieke lichaam, zelfportretten, een man zonder gezicht, de werkplaats van Brancusi en een deel gewijd aan de architectuur van het eerste Centre Pompidou in Parijs. Het is ook de thuisbasis van het meesterwerk 'The Frame' van Frida Kahlo.
Lees meer
Cardo
Jeruzalem, Israël

Cardo

In de Romeinse tijd was de Cardo de hoofdstraat van Jeruzalem, en het moet een prachtig uitzicht zijn geweest: omzoomd door zuilen die als overdekte arcades boven voetgangers met elkaar verbonden waren, was de straat 22 meter breed en wemelde het van koetsen en vee. De straat is herontdekt en gedeeltelijk gerestaureerd door archeologen in 1975. Tijdens een wandeling zie je muurresten van de Eerste en Tweede Tempel, zuilen en typische stenen trottoirs. In het noorden is er een authentieke bazaar die dateert uit de tijd van de kruistochten.
Lees meer