Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Oceanografisch Museum van Monaco
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Oceanografisch Museum van Monaco

Dit uitstekende museum heeft een wereldwijde reputatie en is gewijd aan alle mariene wetenschappen en presenteert meer dan 6.000 exemplaren. Het was Albert I die het museum in 1910 oprichtte en vandaag de dag zijn de collecties zeefauna van onschatbare waarde en uniek. In het bekende“Aquarium” vind je ongeveer 90 poelen met de meest zeldzame vissoorten in prachtige vormen en kleuren. Het museumgebouw is een attractie op zich. Het ligt aan de klif van Monaco-Ville en is één van de meest fascinerende gebouwen van Monaco.
Lees meer
Fietsen in Malmö
Malmö, Zweden

Fietsen in Malmö

Ontdek Malmö op twee wielen tijdens een spannend fietsavontuur. Er zijn meer dan 500 km goed onderhouden fietspaden in de stad. Huur een fiets bij Malmö By Bike, het nieuwe verhuursysteem in Malmö met 50 stations in de stad en 500 fietsen te huur. Huur een fiets voor 24 of 72 uur en download de Malmö By Bike-app, die gedetailleerde informatie biedt over het vinden van de fietsstations en een uitgebreide kaart biedt waarmee je gemakkelijk kunt navigeren.
Lees meer