Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia Museum of Art
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia Museum of Art

Als één van Amerika's grootste musea biedt het Philadelphia Museum of Art een indrukwekkend aanbod aan tentoonstellingen, collecties, programma's en entertainment. Het heeft meer dan 227.000 kunstwerken en meer dan 200 galerieën bieden schilderijen, decoratieve kunsten, sculpturen, fotografie, textiel, papierwerken en architectuurhoogstandjes van over de hele wereld. Kinderen- en gezinsgerichte programma's, fascinerende lezingen, films en concerten zijn inbegrepen.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Kronhuset
Göteborg, Zweden

Kronhuset

Slechts 21 jaar nadat Gustav II Adolf de stad Göteborg had gesticht, begon hij met de bouw van Kronhuset. Dit historische gebouw is één van de oudste gebouwen van de stad en dateert uit het midden van de 17e eeuw. Oorspronkelijk ontworpen als opslagplaats voor militaire uniformen en uitrusting, doet Kronhuset nu dienst als concertzaal en handwerkcentrum. Het ligt achter het Gustav Adolf-plein en beschikt ook over charmante kleine winkeltjes en een heerlijk café waar bezoekers van kunnen genieten.
Lees meer
Haga
Göteborg, Zweden

Haga

Als oudste 'buitenwijk' van de stad is Haga op zichzelf al een kleine stad en biedt bezoekers een nostalgische en betoverende ervaring. Een wandeling door de smalle, geplaveide straatjes van Haga roept een gevoel van tijdreizen op en voert je minstens honderd jaar terug in de tijd. De traditionele houten gebouwen herbergen een overvloed aan gezellige cafés, pubs en leuke winkeltjes, waar je boeken, handwerk en lokaal gemaakt breigoed kunt lezen. Haga is ook de thuisbasis van het prachtige 17e-eeuwse fort Skansen Kronan, dat een panoramisch uitzicht over de stad biedt.
Lees meer
Betsy Ross House
Philadelphia, Pennsylvania

Betsy Ross House

Het Betsy Ross House is een 18e-eeuws huis waarvan wordt aangenomen dat het de residentie was van de beroemde naaister en vlaggenmaker Betsy Ross. Volgens de legende naaide ze hier de eerste Amerikaanse vlag. Bezoekers worden uitgenodigd om het huis te bezoeken en deel te nemen aan de interactieve tentoonstellingen en programma's en zelfs een imitator van Betsy Ross te ontmoeten, die in de stoffeerderij werkt en vragen kan beantwoorden over haar fascinerende leven.
Lees meer
La Maddalena-archipel
Olbia, Italië

La Maddalena-archipel

Dromerige eilanden met Caribisch blauwe zeeën vormen deze archipel aan de noordoostkust, vlakbij de Costa Smeralda. Rotsen die in de loop van duizenden jaren zijn uitgehouwen, kenmerken het landschap. Het enige bewoonde eiland is La Maddalena, verbonden met een dam naar het eiland Garibaldi, Caprera. Je kunt een boottocht maken en vijf van de andere hoofdeilanden zien, waaronder Budelli, met een prachtig lichtroze strand genaamd Spiaggia Rosa, en Spargi.
Lees meer
Internationaal Antarctisch Centrum
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Internationaal Antarctisch Centrum

Eén van de beste toeristische attracties van Nieuw-Zeeland is het International Antarctic Centre. Het is gevestigd op de luchthaven van Christchurch, en biedt bezoekers van alle leeftijden een interactieve, leuke en opwindende ervaring op Antarctica. Het centrum omvat een ritje op de hagglund, een 4D-ijsshow, een sneeuw- en ijservaring, een ontmoeting met pinguïns en een informatieve, praktische tentoonstelling.
Bookable
Lees meer
De vulkaan bij het Mirage
Las Vegas, Nevada

De vulkaan bij het Mirage

De rustige watervallen voor het Mirage Hotel en Casino worden omgetoverd tot een uitbarstende vulkaan, beginnend met donderende explosies gevolgd door feloranje vlammen die de sterrenhemel in springen en gesmolten lava die door het 1,2 hectare grote lagunegebied stroomt. De hitte is voelbaar voor toeschouwers die aan de overkant van de brede Las Vegas Boulevard staan, dus het is bijna onmogelijk om één van de meest majestueuze en bovendien gratis ervaringen van Las Vegas te negeren!
Lees meer