Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wierdedorp Niehove
Groningen, Nederland

Wierdedorp Niehove

Het pittoreske dorpje Niehove getuigt van historisch vernuft. Gebouwd op een terp (een kunstmatige heuvel) om de oprukkende zee te slim af te zijn, is de indeling eeuwenlang onveranderd gebleven. Deze voormalige hoofdstad van Humsterland is een doolhof van smalle kerkpaden en rode bakstenen huizen, gerangschikt in concentrische cirkels rond een centrale, 13e-eeuwse romaans-gotische kerk. Ooit het enige stenen bouwwerk in Niehove, herbergt de kerk nu een bezoekerscentrum dat de rijke geschiedenis van het dorp deelt. Deze beschermde site, met zijn unieke stratenplan en rustige charme, nodigt bezoekers uit om terug in de tijd te gaan.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Basiliek van San Piero a Grado
Pisa, Italië

Basiliek van San Piero a Grado

Niet ver van het stadscentrum ligt deze basiliek, waarvan gezegd wordt dat deze is gebouwd op de plaats waar St. Peter landde op weg van de Egeïsche Zee naar Rome. Als je binnenloopt, kun je middeleeuwse schilderijen en prachtige fresco's bewonderen, zowel aan de linker- als de rechterkant van de kerk. Ze dateren van tussen 1200 en 1300. En rond de locatie, waar een klein dorp is ontstaan, kun je een wandeling maken en op zoek gaan naar enkele lokale restaurants.
Lees meer
Vaticaanstad
Rome, Italië

Vaticaanstad

Het Vaticaan, het hoofdkwartier van de Rooms-Katholieke Kerk en de thuisbasis van de paus, is een kerkelijke staat. Het is ook de kleinste staat in Europa, zowel qua omvang als qua bevolking. Hoewel piepklein, heeft de staat 11 opmerkelijke musea, waaronder de met Michelangelo versierde Sixtijnse Kapel (misschien wel de grootste parel), de Sint-Pietersbasiliek en het Sint-Pietersplein. Bewonder de schatten van het Vaticaan tijdens je vooraf geboekte rondleiding en voorkom dat je in de rij moet staan die bekend staat om zijn trage wachtrijen.
Bookable
Lees meer
Trevifontein
Rome, Italië

Trevifontein

Ontworpen door Salvi en voltooid door Pannini in 1762, verwondert de opvallende Fontana di Trevi toeschouwers met zijn 26,3 meter hoogte en 49,15 meter breedte, waardoor het de grootste barokke fontein in de stad is en de beroemdste ter wereld. Verschillende films, waaronder “Roman Holiday” en Fellini's “La Dolce Vita”, hebben zeker bijgedragen aan de bekendheid. In 2016 koos Fendi de fontein als het podium van één van de meest memorabele shows ooit, waarbij een landingsbaan van helder plexiglas zich uitstrekte over de Trevifontein.
Bookable
Lees meer
Waddenzee
Groningen, Nederland

Waddenzee

De Waddenzee, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt een unieke mix van natuur en avontuur. Dit intergetijdengebied, dat zich uitstrekt over de Noordzeekust, is een oase van biodiversiteit en natuurlijke schoonheid. Doorkruis het wad voor een onvergetelijke ervaring of verken de ongerepte duisternis van een Dark Sky Park. Geniet van lokale smaken met verse zeevruchten en regionale delicatessen. Voor natuurliefhebbers zijn de 'big five' van de Waddenzee (zeehonden en grijze zeehonden, zeearenden, bruinvissen en Europese steuren) een lust voor het oog. Vogelaars kunnen langs de Uithuizerwaddijk genieten van allerlei soorten.
Lees meer