Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Coronado
San Diego, California

Coronado

Het eilandachtige schiereiland Coronado is al sinds het einde van de 19e eeuw een populaire vakantiebestemming. In die tijd (net als vandaag) was de belangrijkste attractie het Hotel De Coronado. Deze bezienswaardigheid, gebouwd in 1888, heeft talloze presidenten, prinsen en beroemdheden tot zijn gasten mogen rekenen, waaronder Marilyn Monroe en Frank Sinatra. Coronado of “The Crown City”, zoals het ook wel wordt genoemd, trekt toeristen van over de hele wereld aan dankzij de brede kustlijn van zandstranden met glinsterend zand, dankzij het mineraal Mica.
Bookable
Lees meer
Aspendos
Antalya, Turkije

Aspendos

Ongeveer 19 kilometer ten oosten van Antalya vind je Aspendos. Dit opmerkelijke theater is het enige theater uit de oudheid waarvan de toneelstructuur nog intact is. Het was oorspronkelijk geschikt voor 20.000 toeschouwers. Het feit dat het er nog staat is te danken aan de Seltsjoeken, die het een nieuwe bestemming gaven als residentie. In de jaren twintig besloot Kemal Atatürk, vereerd als de 'Vader van de Turken', om het theater te restaureren. Tegenwoordig is Aspendos gastheer voor grote muzikale evenementen, waarmee de erfenis van Aspendos als cultureel epicentrum wordt bestendigd.
Bookable
Lees meer
Abbotsford klooster
Melbourne, Australië

Abbotsford klooster

Ooit bekend als het Klooster van de Goede Herder, bood het klooster onderdak aan kwetsbare vrouwen, kinderen en weeskinderen. Tegenwoordig bieden het kloostergebouw en de formele tuinen onderdak aan evenementen en festivals, workshops en lessen en muziek- en theatervoorstellingen. Ook is er een openluchtbioscoop in de zomer. De historische site ligt aan de Yarra-rivier en beschikt over prachtige en griezelige gotische torens van het klooster, weelderige gazons, afgelegen binnenplaatsen en een zorgvuldig gerestaureerde formele tuin. De toegang is ook gratis en de tuin is tot laat open. Drink een biertje of help zelfs een team van tuinvrijwilligers.
Lees meer