Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madurodam
Den Haag, Nederland

Madurodam

Dit minutieus gedetailleerde miniatuurpark, een eerbetoon aan alles wat met het Nederlandse verleden en heden te maken heeft, is leuk voor alle leeftijden. Het zit boordevol interactieve ervaringen en informatieve tentoonstellingen. Stap aan boord van de Flying Dutchman en aanschouw Nederland vanuit de lucht in één van de oudste commerciële vliegtuigen ter wereld. Vaar vervolgens naar Nieuw Amsterdam terwijl je het vuur op vijandelijke schepen beteugelt. Spring een eeuw of twee vooruit om het land te behoeden voor overstromingen door de Nederlandse oevers af te dammen. Madurodam gebruikt geavanceerde technologie en innovatieve ontwerpen om de grootste prestaties en plannen van Nederland voor een betere toekomst onder de aandacht te brengen.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Museo del Prado
Madrid, Spanje

Museo del Prado

Het Prado, officieel bekend als Museo Nacional de Prado, is een internationaal bekend museum met een indrukwekkende collectie van meer dan 7.000 schilderijen (hoewel er momenteel slechts ongeveer 1.500 te zien zijn). De collecties van het museum dat tweehonderd jaar geleden werd opgericht, zijn uitgebreid met kunstwerken van Spaanse meesters zoals Velázquez en Goya, evenals stukken van bekende Vlaamse kunstenaars zoals Peter Paul Rubens, Pieter Bruegel en Anton Van Dyck.
Bookable
Lees meer
Bospark
Portland

Bospark

Portland is de thuisbasis van het grootste beboste stadspark van het land: tijdens een korte wandeling kun je je nauwelijks voorstellen dat de beschaving op slechts een steenworp afstand ligt. 70 mijl (ruim 112 km) aan paden doorkruisen het bos met uitzicht op de rivier de Willamette, en hoewel je de natuur soms helemaal voor jezelf hebt, zul je zeker ook Portlanders tegenkomen die aan het joggen zijn of met hun hond wandelen. Bereid je voor om te worden begroet met een vriendelijke "Hallo." Als je tijd hebt, wandel dan naar Pittock Mansion, een kasteel in Franse renaissancestijl dat ooit werd bewoond door de familie van een uitgever en zakenman Henry Pittock, en nu is omgebouwd tot een historisch huismuseum dat open is voor bezoekers. Een andere populaire wandelbestemming is het zogenaamde 'Witch's Castle' (zie foto). Overblijfselen van een verlaten stenen huis begroeid met mos, gebruikt door lokale studenten als ontmoetingsplaats op vrijdagavond. De plaats is doordrenkt van een beetje mysterie. Hoewel er geen bewijs is van enige band met hekserij, gaat het gerucht dat de oorspronkelijke bewoner de eerste persoon in Oregon was die in 1859 werd veroordeeld tot executie wegens moord.
Lees meer
Tom McCall Waterfront Park
Portland

Tom McCall Waterfront Park

Maak een wandeling door één van de populairste stedelijke gebieden van Portland voordat je verder weg parken gaat verkennen: het Tom McCall Waterfront Park met uitzicht op de rivier de Willamette. Er is hier meestal genoeg activiteit, gezien alle fietsers, skateboarders, joggers en picknickers die hier komen, maar er komen er nog meer om grote buitenevenementen en festivals bij te wonen die hier het hele jaar door worden gehouden. Op warme zomerdagen trekken velen naar de verfrissende Salmon Street Springs.
Lees meer
Madrid tapas & wijnproeverij
Madrid, Spanje

Madrid tapas & wijnproeverij

Ga mee op een verrukkelijke tapastour en ontdek de bruisende culinaire scene van Madrid. Geniet van een verscheidenheid aan traditionele delicatessen zoals Iberische ham, gezouten kabeljauw en rijke kikkererwtenstoofpot terwijl je geniet van uitstekende Spaanse wijnen. Met een deskundige gids aan je zijde zul je meer waardering krijgen voor de lokale ingrediënten en de geschiedenis achter elk gerecht. Dit gastronomische avontuur is de perfecte manier om de unieke cultuur en tradities van de stad te ervaren en om je smaakpapillen te prikkelen met het lekkerste eten dat je ooit zult proberen.
Bookable
Lees meer
Koninklijk Paleis van Madrid
Madrid, Spanje

Koninklijk Paleis van Madrid

Het Palacio Real de Madrid, de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie in de stad, is het grootste koninklijke paleis van Europa, met een oppervlakte van maar liefst 135.000 vierkante meter en maar liefst 3.418 kamers. Dit architecturale wonder is niet alleen visueel verbluffend, maar beschikt ook over spectaculaire buitentuinen en prachtige fresco's, meubels en schilderijen binnen de muren. Oorspronkelijk gebouwd in 1764 ter vervanging van het Alcázar-kasteel, dat drie decennia eerder door brand was verwoest, is dit prachtige gebouw een niet te missen attractie voor bezoekers van Madrid. Bijna het hele paleis is open voor het publiek, inclusief het arsenaal en de apotheek.
Bookable
Lees meer