Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Piazza Pretoria
Palermo, Italië

Piazza Pretoria

Het grandioze Piazza Pretoria betovert met zijn fontein, die zich trots uitspreidt voor het Palazzo Pretorio (stadhuis) als één van de belangrijkste symbolen van Palermo. De Pretoria-fontein werd in 1574 gebeeldhouwd door Francesco Camilliani en aanvankelijk enkele jaren in Florence geplaatst. Het werd vervolgens door de gemeente gekocht en naar Palermo vervoerd. De fontein is een waar meesterwerk en wordt beschouwd als één van de mooiste fonteinen van Italië. De naaktfiguren die de fontein sieren, hebben ervoor gezorgd dat de meest preutse bevolking van de stad het plein de bijnaam “Piazza della Vergogna” (Plein van Schaamte) heeft gegeven.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Mölle
Helsingborg Region, Zweden

Mölle

Aan de voet van Kullaberg ligt het oude vissersplaatsje Mölle. Aan het einde van de negentiende eeuw werd Mölle bekend als de locatie van het eerste openbare uniseks bad in Zweden, waar dames en heren in gestreepte badpakken in zee gingen zwemmen. Dit was een geweldige sensatie die nieuwsgierige en avontuurlijke gasten van overal aantrok, en er was zelfs een trein vanuit Berlijn. Zondige Mölle” werd zo opgericht. Tot op de dag van vandaag is Mölle een populaire toeristenbestemming met een verdrievoudiging van het aantal inwoners in de zomermaanden.
Lees meer
Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw

De huidige stad Agde is de bakermat van onze geschiedenis. De Phociërs vestigden zich hier 2600 jaar geleden in de handelshaven, die toen Agathé Tyché werd genoemd, gevolgd door de Grieken en vervolgens de Romeinen, die hun sporen in de cultuur van onze steden hebben achtergelaten. We zien nu nog kapellen, vestingmolens of kerken en circulaire dorpen uit de middeleeuwen, of tradities, zoals de balsport met tamboerijn of het fantasie-bestiarium van spirituele dieren die nog steeds door onze dorpen dansen. Agde, Pézenas of Montagnac hebben op een wat klassiekere manier een sterke band met middeleeuwse jaarmarkten, de handel en de geschiedenis. De grote Franse schrijver uit de 17e eeuw in wording, Molière, heeft door de straten van Pézenas gedoold, alvorens die van Versailles te betreden. Onze mooie oude architectuur staat fier naast de moderne constructies uit de 20e eeuw, zoals de badplaats Cap d’Agde, die in de jaren 70 is ontstaan.
Lees meer
Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Nederland

Diergaarde Blijdorp

Voor een heerlijk dagje uit waar het hele gezin van zal genieten, ga je ga naar de beroemde Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt in de wijk Blijdorp, in Rotterdam-Noord. Slenter over de Afrikaanse savanne en komt oog in oog te staan met de giraffen. Loop over de zeebodem in het overdekte Oceanium en ontmoet pijlstaartroggen en haaien. Ontdek de Amazone in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Beleef tropische temperaturen, geurende bloemen, honderden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders en gulzige piranha's.
Bookable
Lees meer
Fredriksdal museum & tuinen
Helsingborg Region, Zweden

Fredriksdal museum & tuinen

Nergens in Europa vind je iets dat kan tippen aan Fredriksdal. Dit is Skåne in miniatuur, met 360.000 vierkante meter aan unieke omgevingen, gebouwen en tuinen. De geschiedenis en diversiteit van het platteland worden hier met zorg levend gehouden. Met zijn musea en tuinen biedt Fredriksdal het hele jaar door interessante activiteiten voor alle leeftijden. Maak een verkennende wandeling, kijk naar de grazende dieren of ga met de landmeiden mee op een interessante rondleiding. Koop een zak ouderwetse zoetigheden in de oude binnenstad of je favoriete roos in de bloemenwinkel. Vind antwoorden op je vragen over natuur of folklore, of leun achterover en ontspan in een hangmat. Met de historische parken en tuinen, huizen en boerderijen, dieren, weiden, bossen en weilanden, allemaal gelegen rond een achttiende-eeuws herenhuis, is een bezoek aan Fredriksdal een reis terug naar het verleden.
Lees meer
Televisietoren van Tallinn
Tallinn, Estland

Televisietoren van Tallinn

De 314 meter hoge televisietoren van Tallinn, gebouwd voor de Olympische Spelen van 1980 in Moskou en grondig gerenoveerd in 2012, is één van de populairste toeristische attracties van de stad. Naast het panoramische uitzicht vanaf het observatiedek op 170 meter hoogte, worden bezoekers getrakteerd op een rondleiding door de tv-studio en een interactieve tentoonstelling. Liefhebbers van adrenaline moeten de Walk on the Edge-ervaring eens proberen.
Lees meer