Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Peyia – de Byzantijnse wonderen
Paphos, Cyprus

Peyia – de Byzantijnse wonderen

Peyia ligt op een heuvel met panoramisch uitzicht op zee en is vooral bekend om zijn schilderachtige dorpsplein. Hier staan nog steeds de aloude fonteinen van het dorp – ooit verzamelplaatsen waar vrouwen hun kleren konden wassen en water konden halen. Verder naar beneden biedt Coral Bay een van de mooiste zandstranden in de regio Paphos, die jaarlijks wordt bekroond met een Blauwe Vlag vanwege de uitstekende waterkwaliteit. Bezoek voor een culturele omweg de Agios Georgios kerk. Binnenin ontdek je een basiliekcomplex uit de 6e eeuw met zeldzame geometrische en dierlijke vloermozaïeken – een unieke vondst in de christelijke kunst. Geschiedenisliefhebbers moeten ook tijd vrijmaken voor Maa-Paleokastro, de landingsplaats uit de Bronstijd van de Myceense Grieken, gelegen op een nabijgelegen schiereiland.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Schatkamer van de kathedraal
Dubrovnik, Kroatië

Schatkamer van de kathedraal

De barokke kathedraal van de Hemelvaart van de Maagd Maria in Dubrovnik werd in de 18e eeuw gebouwd boven de vroegere romaanse kathedraal uit de 12e eeuw, die werd verwoest tijdens de grote aardbeving van 1667. De schatkamer in de kathedraal herbergt 132 relieken van heiligen uit de 11e tot de 19e eeuw. De kostbare hoofd-, armen- en beenrelikwieën van St. Blaise, vervaardigd door goudsmeden uit Dubrovnik, dateren tussen de 11e en 12e eeuw.
Lees meer
Malmö Museum
Malmö, Zweden

Malmö Museum

Het grootste museum van Zuid-Zweden bevindt zich aan Malmöhusvägen in het hart van Malmö in een prachtige parkachtige omgeving omringd door grachten. Hier kun je alles zien, van het oudste nog bestaande renaissancekasteel van de Scandinavische regio tot een echte onderzeeër en fantastische voertuigen. De permanente tentoonstellingen van het museum richten zich op geschiedenis, natuurgeschiedenis, technologie en zeevaart. Er zijn ook elk jaar ongeveer een dozijn tijdelijke tentoonstellingen. Ernaast ligt de Fiskehoddorna, een populaire vismarkt waar verse vis wordt verkocht.
Lees meer