Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
The Franklin Institute
Philadelphia, Pennsylvania

The Franklin Institute

Het Franklin Institute, dat wordt opgeluisterd door wetenschappelijke grootheden als Nikola Tesla en Philo Taylor Farnsworth, staat al sinds 1824 model voor technologische en wetenschappelijke verkenning. In navolging van de nieuwsgierige geest van Benjamin Franklin heeft het instituut generaties beginnende wetenschappers en doorgewinterde experts geïnspireerd. Internationaal gerenommeerde programma's, exposities, discussies en lezingen hebben het Franklin Institute op de kaart gezet voor iedereen die op zoek is naar kennis voor de toekomst.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Majolica Museum “Stanze al Genio”
Palermo, Italië

Majolica Museum “Stanze al Genio”

Stanze al Genio is een verborgen parel in Palermo. Het is een privécollectie van bijna 5.000 ingewikkeld vervaardigde majolica-tegels, verspreid over Sicilië en Campanië uit de 15e tot 20e eeuw. Deze handgeschilderde tegels sieren de muren en vloeren van de piano nobile van het 16e-eeuwse Palazzo Torre Pirajno en resoneren met de artistieke geschiedenis. Er is ook een kleine collectie vintage schrijfwaren en Italiaans speelgoed te zien. Bezoeken zijn alleen mogelijk via rondleidingen die vooraf moeten worden geboekt.
Lees meer
Spa
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Spa

Tijdens je vakantie is het vinden van momenten van ontspanning net zo belangrijk als het verkennen van spannende bezienswaardigheden. Geniet van ultieme rust in Santai Spa, een luxe toevluchtsoord met een scala aan voorzieningen, waaronder een zoutgrot, een buitenbubbelbad, een zwembad, een sauna en meer. Ontspan met verjongende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en manicures, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt. Gunstig gelegen in Resorts World, een levendig multi-entertainmentcomplex met winkels, een bioscoop, een casino en verschillende eetgelegenheden, wordt een bezoek aan Santai Spa een uitstekende aanvulling op jouw reisschema als de tijd het toelaat.
Lees meer
Robbeneiland
Kaapstad, Zuid-Afrika

Robbeneiland

Het voormalige gevangeniseiland, gelegen op 11 km voor de kust van Kaapstad, is nu een werelderfgoedlocatie en een suggestief virtueel heiligdom voor de beroemdste gevangene, de leider van het Afrikaans Nationaal Congres, Nelson Mandela. Hier bracht hij 18 van zijn 27 jaar in de gevangenis door. Maak een verhelderende reis door het moeilijke verleden van Zuid-Afrika tijdens een rondreis over Robbeneiland. Luister naar verhalen van een voormalige gevangene op het eiland terwijl je dit tastbare symbool van politieke vrijheid en een herinnering aan de moeilijke weg naar de Zuid-Afrikaanse democratie verkent.
Bookable
Lees meer