Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Boottocht naar Vinga
Göteborg, Zweden

Boottocht naar Vinga

Stap aan boord van een boot voor een tocht naar de meest westelijke buitenpost van Göteborg: de vuurtoren van Vinga. Het prachtige eiland biedt een unieke natuurlijke omgeving met fantastische wateren om te zwemmen. De Zweedse zanger en componist Evert Taube groeide hier op toen zijn vader vanaf 1890 vuurtorenwachter was. Tegenwoordig is hun huis een museum en kun je deelnemen aan een rondleiding voor een fascinerende blik in het leven van het begin van de 19e eeuw.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Chihuly Garden & Glass
Seattle

Chihuly Garden & Glass

Chihuly Garden and Glass geeft een kijkje in de inspiratie en invloeden die de carrière van kunstenaar Dale Chihuly hebben gevormd. Chihuly Garden and Glass bevindt zich in het centrum van Seattle en beschikt over een tentoonstellingsruimte met acht galerieën, het centrale Glasshouse en een weelderige tuin. De Glasshouse presenteert een hangend sculptuur van 1.400 stuks van 30 meter lang; en de tuin vormt het decor voor vier monumentale sculpturen en andere installaties.
Bookable
Lees meer
Haga
Göteborg, Zweden

Haga

Als oudste 'buitenwijk' van de stad is Haga op zichzelf al een kleine stad en biedt bezoekers een nostalgische en betoverende ervaring. Een wandeling door de smalle, geplaveide straatjes van Haga roept een gevoel van tijdreizen op en voert je minstens honderd jaar terug in de tijd. De traditionele houten gebouwen herbergen een overvloed aan gezellige cafés, pubs en leuke winkeltjes, waar je boeken, handwerk en lokaal gemaakt breigoed kunt lezen. Haga is ook de thuisbasis van het prachtige 17e-eeuwse fort Skansen Kronan, dat een panoramisch uitzicht over de stad biedt.
Lees meer