Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Domein Tivoli
Mechelen, België

Domein Tivoli

Het domein Tivoli, een voormalig kasteelpark op amper twee kilometer van het historische centrum, vormt een oase van groen en rust. Je kan er rustig wandelen langs eeuwenoude bomen, uitgestrekte grasvelden, romantische hoekjes en een geurende rozen- en kruidentuin. In 1990 liet de befaamde Belgische kunstenaar Jan Fabre het ganse kasteel tijdelijk beplakken met blauw gebict papier, waarvoor 150.000 blauwe balpennen nodig waren. Nu is het weer helder wit. In het kasteel is sinds 1991 een horecazaak gevestigd. In de aangebouwde orangerie kan je terecht voor een drankje, snack of lunch. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de kinderboerderij, waar ze kennismaken met allerlei boerderijdieren. Voor groepen en scholen is er een uitgebreid educatief aanbod voorzien en de ervaren natuurgidsen hebben aangepaste themawandelingen voor verschillende leeftijden. Verder kan je de bijenhal en het natuurleerpad ontdekken en kom je meer te weten over de verschillende Vlaamse huisdierrassen uit de streek.
Lees meer
Hop-on Hop-off Sightseeing
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hop-on Hop-off Sightseeing

Manchester staat wereldwijd bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en heeft een trotse geschiedenis op het gebied van wetenschap, politiek, muziek, kunst en sport. Ontdek het erfgoed van de stad en hoe de stad is uitgegroeid tot het vooruitstrevende centrum van vandaag met een bustour van 90 minuten. De hop-on hop-off tour met 15 haltes is zorgvuldig gepland en brengt je langs enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Manchester, waaronder het stadhuis van Manchester, het National Football Museum, het Museum of Science & Industry en de Manchester United Football Club. Je ticket is 24 uur geldig vanaf het moment van aankoop als je in de bus zit of vanaf de gekozen datum als je online bent en je kunt in deze periode in elke bus met de tekst Sightseeing Manchester stappen. Er is één hoofdtourroute met opgenomen commentaar in het Engels. Voor andere talen is er een gratis app die kan worden gedownload via de App Store en Google Play.
Bookable
Lees meer
Kasteel van Santa Bárbara
Alicante, Spanje

Kasteel van Santa Bárbara

Een bezoek aan het Castillo de Santa Bárbara wordt sterk aanbevolen. Het is gelegen bovenop de berg Benacantil, op een hoogte van 166 meter. Het is één van de grootste middeleeuwse forten van Spanje, met een onovertroffen uitzicht over de baai van Alicante. Op heldere dagen kun je het eiland Tabarca zelfs zien. Het werd in de 20e eeuw uitgeroepen tot monument van historisch en artistiek belang en tot Spaans cultureel erfgoed. Hier bevindt zich ook één van de meest karakteristieke beelden van de stad, een rotsformatie die lijkt op het profiel van een man op de zuidwestelijke helling, bekend als La Cara del Moro (het gezicht van de moor), dat het beste te zien is vanaf het strand El Postiguet. Het stadsmuseum "MUSA" is opgenomen in het cultureel aanbod van het Santa Bárbara kasteel en is daar zelfs gehuisvest, het legt in vijf themakamers de geschiedenis van de stad Alicante en de inwoners uit. Om van het kasteel van Santa Bárbara af te dalen, neem je de route door het Parque de La Ereta, langs de berghelling. De locatie en het uitzicht maken er een plaats van ontspanning van én een gezellige ontmoetingsplek. Er is ook een geweldig restaurant. En op weg naar beneden, naar de oude stadswijk, kun je de pittoreske, typisch Spaanse wijk Santa Cruz bezoeken. Een andere aantrekkelijke optie tussen het kasteel en de wijk Santa Cruz loopt langs de overblijfselen van de muren rondom het kasteel, die nu in de wijk Santa Cruz eindigen. Bezoekers hebben ook toegang tot het kasteel via een lift die in de rotswand tegenover het strand El Postiguet is gebouwd.
Lees meer
Aix-en-Provence
Provence, Frankrijk

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence, of Aix, is een prachtige universiteitsstad in het hart van de Provence. Het is bekend om zijn pittoreske oude binnenstad, verbluffende architectuur en levendige culturele scene. Aix, opgericht door de Romeinen in 123 voor Christus, is doordrenkt van geschiedenis en heeft een indrukwekkend scala aan bouwstijlen, van middeleeuws tot modern. Het wordt vaak de “Stad van duizend fonteinen” genoemd vanwege de vele fonteinen, die een populaire attractie zijn voor bezoekers. Reizigers kunnen ook de smalle straatjes van de oude binnenstad verkennen, de beroemde Cours Mirabeau boulevard bezoeken of genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de berg Sainte-Victoire, die uitkijkt over de stad. Aix-en-Provence staat ook bekend om zijn kunst en cultuur, met een aantal musea, galerieën en festivals gedurende het hele jaar, waaronder het prestigieuze Festival d'Aix, dat elke zomer opera en klassieke muziek viert. De stad is ook bijzonder beroemd als de geboorteplaats van de postimpressionistische schilder Paul Cézanne, en bezoekers kunnen zijn voormalige atelier en de landschappen ontdekken die zijn werk inspireerden.
Lees meer