Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Koninklijk park Łazienki
Warschau, Polen

Koninklijk park Łazienki

In het uitgestrekte park rondom de zomerresidentie van de laatste Poolse koning, Stanisław August Poniatowski, maken Varsoviërs graag langere wandelingen. Het park herbergt een wintertuin, een amfitheater en zelfs een Chinese tuin. De grootste attractie zijn echter de permanente bewoners van het park: de eekhoorns en pauwen. Een andere bezienswaardigheid is het classicistische paleis op het eiland, met zijn betoverende inrichting en schilderijengalerij. Het park is beroemd om zijn Chopin-concerten, die van half mei tot eind september elke zondag om 12:00 en 16:00 plaatsvinden. Kom lekker luieren op het gras en geniet van de muziek.
Bookable
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Festa di Santa Rosalia
Palermo, Italië

Festa di Santa Rosalia

Festa di Santa Rosalia is een groots jaarlijks festival dat plaatsvindt in juli. Het festival, dat zes dagen duurt, is gewijd aan Sint Rosalia, ook wel La Santuzza (kleine heilige) of Rusulia (in Siciliaans dialect) genoemd, de beschermheilige van Palermo. Het herdenkt de wonderbaarlijke verschijningen van de heilige in 1624 toen de stad werd getroffen door de pest. Dit festival staat bol van oogverblindend vuurwerk, religieuze optochten, livemuziek en heerlijke Siciliaanse delicatessen.
Lees meer
Ballarò Market
Palermo, Italië

Ballarò Market

De Mercato di Ballarò is de oudste en grootste markt in Palermo waar je kunt genieten van spannende smaken en verse producten kunt kopen. Als je door de steegjes van deze drukke straatmarkt loopt, zie je meteen hoe de Siciliaanse markten zich ontwikkelden tijdens de Arabische bezetting. Het lijkt op een kleurrijke en bruisende soek. Een deel van de ervaring zijn de liedjes die door de verkopers worden gezongen om klanten aan te trekken en tegelijkertijd voorproefjes aan de voorbijgangers aan te bieden.
Lees meer
Camogli
Genua, Italië

Camogli

Camogli is een prachtig vissersdorp en toeristenoord gelegen aan de westkant van het schiereiland Portofino, ongeveer 20 km ten oosten van Genua. Bezoekers worden aangetrokken door de prachtige pastelkleurige paleizen en huizen, de ontspannen sfeer, de adembenemende wandelpaden en natuurlijk de uitzonderlijke keuken. De stad staat bekend om zijn heerlijke focaccia, die je zeker moet proberen. Om Camogli te bereiken, kunnen reizigers ofwel een boot nemen vanuit Genua of de trein nemen vanaf Stazione Principe.
Lees meer
Vistula Boulevards
Warschau, Polen

Vistula Boulevards

De boulevards langs de Vistula zijn de ideale plek voor een wandeling of een fietstocht. De uitzonderlijke sfeer van deze plek wordt gecreëerd door de zeilvormige lantaarnpalen en pergola's die schaduw bieden op zonnige dagen. Je kunt stoppen om uit te rusten op één van de stenen sculpturen in de vorm van vissen en andere zeedieren, of naar het uitkijkpunt klimmen. De promenade is aangepast aan de behoeften van mensen met een handicap en gezinnen met kinderen. Bekijk boottochten op de Vistula rivier om de drukte te vermijden en je voeten wat rust te gunnen.
Bookable
Lees meer