Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Sint-Michael's kerk & klooster
Zadar, Kroatië

Sint-Michael's kerk & klooster

Op de hoek van Špiro Brusinastraat en Mihovil Klaićstraat is er een eenvoudige en charmante gotische kerk van St. Michael, ooit een deel van het Franciscaner klooster. Een gotisch portaal versierd met reliëfs uit de 14e eeuw domineert de gevel. In het eenbeukige interieur bevindt zich een beschilderde houten romaanse kruisiging uit de 13e eeuw. Er is ook een kleine collectie kunstwerken in het klooster. De huidige kerk werd in 1389 gebouwd en in de 19e eeuw uitgebreid.
Lees meer
Chinatown
San Francisco, Californië

Chinatown

Een wandeling door de met draken versierde Pagoda Gates leidt bezoekers naar het kleurrijke en opwindende gebied van San Francisco dat bekend staat als Chinatown. Het zit vol met exotische winkels, etnische voedselmarkten en uitstekende restaurants. Elk jaar in februari wordt hier het Chinese Nieuwjaar gevierd met optochten en dansende draken. Chinatown in San Francisco is de grootste chinatown buiten Azië. Altijd een goede keuze voor een snelle en budgetvriendelijke maaltijd, vooral als je trek hebt in dim sum.
Bookable
Lees meer
Isla de Lobos
Fuerteventura, Spanje

Isla de Lobos

Isla de Lobos ligt op slechts 2 km van de kust van Fuerteventura. Het is een ongerept juweeltje met een uitgestrekt natuurreservaat vol flora en fauna, waaronder zeldzame vogels. Het belangrijkste strand, Playa de la Concha, staat bekend om zijn ongerepte wateren. Paden doorkruisen een landschap van kwelders en hornitos (kleine vulkanische heuvels) die leiden naar het vulkanische wonder van Montaña La Caldera en de historische vuurtoren van Martiño.
Lees meer