Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Costa Smeralda
Olbia, Italië

Costa Smeralda

Costa Smeralda ligt tussen Golfo di Cugnana en Golfo di Arzachena en heeft een buitengewoon mooie kustlijn van 56 kilometer. Dit is een echte speeltuin voor miljardairs, maar iedereen is welkom om te genieten van de spectaculaire stranden, uitzichten en water. Er zijn zoveel stranden (“spiagge”) om uit te kiezen aan de Costa Smeralda, waaronder Spiaggia de Principe, Liscia Ruja en Capriccioli, allemaal beroemd en fantastisch aan deze dromerige kustlijn. Met warm zand en kristalhelder water heb je keuze te over.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Kaaspakhuis
Utrecht, Nederland

Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis ligt op slechts 40 minuten met de trein van Utrecht en biedt de beste kaaservaringstochten van Nederland. Voor degenen die graag kaas willen proeven, worden de rondleidingen afgesloten met een proefbord met vier soorten boerenkaas, aangevuld met een glas wijn of port. Als je van plan bent om het Kaaspakhuis te bezoeken, is het aan te raden om vooraf telefonisch of per e-mail te reserveren om je plek in de tours te garanderen. Als je ze op zaterdag bezoekt, zul je getuige zijn van de live handel op de markt, evenals het kaaspakhuis waar de deskundige gidsen inzichten zullen delen in de kunst van het kaasmaken.
Lees meer
Velo Service
Bari, Italië

Velo Service

Met Velo Service kun je de stad op de fiets leren kennen. Dit is een leuke manier om de stad te ontdekken met een deskundige gids die je meeneemt naar de meest typische en charmante plekken, of je kunt een fiets huren en de stad op eigen gelegenheid verkennen. Er is ook een derde alternatief, je kunt het hart van Bari bezoeken in een comfortabele en moderne riksja. De gids neemt je mee naar de belangrijkste plekken en vertelt je verhalen en anekdotes over de stad en haar inwoners.
Lees meer
Huis- Ateliermuseum van Diego Rivera & Frida Kahlo
Mexico-Stad, Mexico

Huis- Ateliermuseum van Diego Rivera & Frida Kahlo

Als je de film Frida hebt gezien, is de studio en het huis van Diego Rivera en Frida Kahlo een must tijdens je bezoek aan Mexico City. Sommige scènes zijn hier opgenomen. Het gebouwencomplex is een goed voorbeeld van functionele architectuur, met zijn overvloed aan zacht licht en een vrij vloeiende creatieve sfeer. De huizen zijn verbonden door een verhoogde loopbrug, die de afzonderlijke maar toch verbonden levens van de twee grote kunstenaars weergeeft. Controleer voor vertrek of er bezoeken zijn! Sommige delen van het huis zijn mogelijk gesloten als er geen tentoonstelling is.
Lees meer
Domtoren
Utrecht, Nederland

Domtoren

Je bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder de iconische Domtoren in je reisschema. Deze monumentale gotische toren dateert uit 1382 en is vanuit de hele stad zichtbaar en is daarom het symbool van Utrecht en een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Met een hoogte van 112 meter onderscheidt het zich door zowel het hoogste bouwwerk in Utrecht als de hoogste kerktoren van Nederland te zijn. De toren was oorspronkelijk verbonden met de Domkerk, maar na de instorting in 1674 als gevolg van een zomerstorm werden zowel de toren als de kerk afzonderlijk herbouwd. Er zijn verschillende rondleidingen beschikbaar in de ticketshop.
Lees meer