Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Natuurcruise op de haven van Akaroa
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Natuurcruise op de haven van Akaroa

Vanuit het historische Franse dorp Akaroa, op 90 minuten van Christchurch, tonen dagelijkse havencruises het fascinerende landschap met vulkanische kraters en spannende wilde dieren. De cruise zit boordevol hoogtepunten, waaronder de zeldzame inheemse dolfijn uit Nieuw-Zeeland, de Hector's Dolphin, maar ook pinguïns en andere zeevogels. Elke cruise wordt volledig verteld door de schipper die uitgebreide kennis heeft van de natuur, de dieren en de geschiedenis van de haven.
Bookable
Lees meer
Dubbeldekker stadstour door Christchurch
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Dubbeldekker stadstour door Christchurch

Stap aan boord van de klassieke London Open Top dubbeldekkerbussen uit de jaren 60 voor een leuke en informatieve tour door Christchurch. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van Christchurch, van de pionierstijd tot de moderne tijd, en ontdek hoe Christchurch zich herstelt van de aardbevingen in Canterbury, die nu een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland zijn geworden. De ervaring omvat een tour van 1 uur door het centrum van Christchurch op de enige dubbeldekker met open dak in Nieuw-Zeeland en een tour van 2 uur op een dubbeldekker met gesloten dak naar bezienswaardigheden in de omgeving van Christchurch.
Lees meer
Kartuizerklooster van Valldemossa
Mallorca, Spanje

Kartuizerklooster van Valldemossa

Hoge bergen en diepe valleien omlijsten Valldemossa, het dorp waar in 1838 de eerste twee “beroemde toeristen” van het eiland woonden, componist Frederic Chopin en auteur George Sand. Als je eenmaal hier bent, moet je zeker een bezoek brengen aan de belangrijkste attractie van het dorp: het kartuizerklooster van Valldemossa. Het is oorspronkelijk gebouwd als koninklijk paleis in 1309 en later omgebouwd tot een klooster van de kartuizerorde. Het kartuizerklooster van Valldemossa is een indrukwekkend complex met een paleis, een kerk, een oude apotheek, een kunstcollectie van enkele van de grootste moderne Spaanse en lokale kunstenaars en de cellen waar de monniken 400 jaar leefden om rust en vrede te vinden. Elke cel heeft een eigen uitgang naar het tuinterras met bloeiende magnolia's en een prachtig uitzicht over de vallei.
Lees meer
Botanische tuinen van Christchurch
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Botanische tuinen van Christchurch

De Christchurch Botanic Gardens tonen een deel van de flora van Nieuw-Zeeland en andere delen van de wereld. Opgericht in 1863 met de aanplant van een Engelse eik, bevatten de tuinen nu één van de mooiste collecties exotische en inheemse planten die in Nieuw-Zeeland te vinden zijn. Neem de tijd om de tuinen te verkennen, die worden beschouwd als een oase in de stad Christchurch met 21 hectare aan tuinbouwtentoonstellingen, verschillende serres, gedenktekens, tuinkunst en wandelpaden.
Lees meer
Kasteel & haven van Paphos
Cyprus, Cyprus

Kasteel & haven van Paphos

De haven van Paphos is een bruisend centrum van activiteiten, waar je kunt genieten van vers gevangen vis in charmante visrestaurants of een snelle snack en een drankje kunt nemen voordat je aan spannende watersportavonturen of dagboottochten begint. In het hart van dit bruisende gebied staat het majestueuze Paphos-kasteel, een middeleeuws fort waarvan de basis gedeeltelijk ondergedompeld is in de zee. Sinds de 13e eeuw is het kasteel van Paphos een imposante verschijning en diende het als uitkijktoren voor potentiële zeevarende indringers, als gevangenis en zelfs als opslagplaats voor zoutvoorraden tijdens de Britse overheersing. Tegenwoordig vormt dit historische monument een prachtig decor voor een scala aan culturele evenementen, waaronder muziek-, dans- en popconcerten die gedurende de zomermaanden plaatsvinden. Het kasteel is een bewijs van de verschillende machten die Cyprus beheersten en hun inspanningen om hun heerschappij over het land te verstevigen. Als symbool van het rijke culturele erfgoed van het gebied werd Paphos in 2017 verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Mis deze kans niet om deze opmerkelijke plek te verkennen en de levendige sfeer van de haven van Paphos op te snuiven tijdens jouw bezoek aan Cyprus.
Lees meer