Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Soweto township
Johannesburg, Zuid-Afrika

Soweto township

Deze township is een must voor iedereen die de stad Johannesburg bezoekt. Belangrijke bezienswaardigheden zijn onder meer de Vilakasi-straat, waar ooit de Mandela's woonden. Hun kleine huis is nu een museum. Bezoek het huis van aartsbisschop Tutu, het Hector Pieterson Museum, gewijd aan de studentenopstanden van 1976, en de Regina Mundi-kerk, die ook littekens van het verzet draagt. Eet in Sakhumzi’s, het Nambitha in Italiaanse stijl, of in het trendy Wandi’s Place. Een overnachting in één van de uitstekende B&B's zou het hoogtepunt van jouw reis kunnen zijn.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Voetbalmuseum
São Paulo, Brazilië

Voetbalmuseum

Het Voetbalmuseum toont een breed scala aan onderwerpen die verband houden met de geliefde voetbalsport, waaronder de praktijk, geschiedenis en interessante feiten, zowel in Brazilië als wereldwijd. Bezoekers kunnen interactieve tentoonstellingen, vintage voetbalshows bijwonen en WK-overwinningen opnieuw beleven. Tegelijkertijd heb je de kans om één van's werelds grootste voetbalstadions te zien, het Pacaembu Stadium. In de meeste weekenden is er livemuziek in het café van het museum.
Lees meer
Tour door de Douro-vallei met wijnproeverij & lunch
Porto, Portugal

Tour door de Douro-vallei met wijnproeverij & lunch

De Douro-vallei is niet alleen de beroemdste wijnregio van Portugal, maar ook het oudste afgebakende wijnbouwgebied ter wereld. Dus als je de volgende keer in Porto bent, zorg er dan voor dat je deelneemt aan een wijnproeverij in de met wijngaarden begroeide heuvels van de Douro-vallei. Geniet van regionale specialiteiten tijdens een traditionele lunch in het schilderachtige dorpje Pinhão en bezoek vervolgens twee wijndomeinen om kennis te maken met bekroonde lokale variëteiten.
Bookable
Lees meer
Marmontstraat
Split, Kroatië

Marmontstraat

Het populairste winkelgebied in Split voor designartikelen is de met marmer omzoomde straat van Marmont. Op Marmontova ulica (zoals het in het Kroatisch bekend is) vind je sieraden, kleding, schoenen en andere goederen van ambachtelijke merken en merken voor de massamarkt. De straat, die zich uitstrekt vanaf het Oude Paleis, is gereserveerd voor voetgangers. Bezoek de meer dan 100 jaar oude apotheek Varoš, evenals kunstgalerieën en een populaire vismarkt.
Lees meer
Het Alhambra
Granada, Spanje

Het Alhambra

Het Alhambra is gebouwd op een heuvel met uitzicht over Granada en tegen de achtergrond van de Sierra Nevada. Het is een majestueus middeleeuws complex van ingewikkeld ingerichte paleizen, ongerepte tuinen en een ooit machtige vesting. Het behoort tot de top 3 van meest bezochte bezienswaardigheden in Spanje en vormt samen met de Generalife tuinen een UNESCO-werelderfgoed. Bekijk de fascinerende mix van renaissance- en Moorse architectuur van het complex, bewonder panoramische vergezichten over de stad vanaf een heuveltop en wandel vervolgens door de botanische schoonheid van de Generalife tuinen.
Bookable
Lees meer
Podrum – Kelders van het Paleis van Diocletianus
Split, Kroatië

Podrum – Kelders van het Paleis van Diocletianus

De oude gevangenis, een wirwar van ondergrondse kamers verborgen onder het Paleis van Diocletianus, is tegenwoordig alleen open voor speciale evenementen. De hoofdsteeg die de cellen met elkaar verbindt, is dagelijks geopend en trakteert toeristen op een scala aan pittoreske kraampjes, goed uitgerust met souvenirs en allerlei soorten kunstwerken. In de HBO-show Game of Thrones sluit Daenerys Targaryen haar vijanden en twee van haar draken op. Deze scènes zijn hier gefilmd, in de kelders van het Paleis van Diocletianus.
Bookable
Lees meer