Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rondvaart Wiljo - Heusden
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Rondvaart Wiljo - Heusden

In juli en augustus kun je vanuit de vestingstad Heusden boottochten maken op de Maas. De rondvaartboot, Wiljo, vertrekt om 13:30 en 15:00 vanaf de Molensteiger, de windmolenbasis in de haven. De route loopt langs de Maas en gaat door het Heusdenkanaal (een kunstmatig gedeelte van de rivier), langs het dorp Wijk & Aalburg en in de “doodlopende straat” van de oorspronkelijke Maas. Na een uur varen keert de boot terug naar Heusden. Aan boord zijn verschillende drankjes te koop, zowel op het bovendek als in de knusse kamer benedendeks.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Kruidtuin
Mechelen, België

Kruidtuin

De Kruidtuin of 'Botanique' heeft een rijke cultuurgeschiedenis. De groene oase dient sinds de middeleeuwen als tuin voor de commanderij van Pitzemburg. Na de afschaffing van de ridderorde wordt in de negentiende eeuw een Engelse landschapstuin aangelegd voor de leden van de elitaire Société Royale d'Horticulture. Na de Eerste Wereldoorlog wordt het als stadspark opengesteld voor het publiek. Midden in de Kruidtuin staat het standbeeld van de bekende wetenschapper Rembert Dodoens. Hij schreef in de zestiende eeuw het Cruydenboek, het allereerste werk over geneeskundige planten en kruiden. Vandaag is de Kruidtuin een gezellig, rustig park waar je kan genieten van het groen terwijl kinderen zich uitleven in de speeltuin.
Lees meer
Domein Tivoli
Mechelen, België

Domein Tivoli

Het domein Tivoli, een voormalig kasteelpark op amper twee kilometer van het historische centrum, vormt een oase van groen en rust. Je kan er rustig wandelen langs eeuwenoude bomen, uitgestrekte grasvelden, romantische hoekjes en een geurende rozen- en kruidentuin. In 1990 liet de befaamde Belgische kunstenaar Jan Fabre het ganse kasteel tijdelijk beplakken met blauw gebict papier, waarvoor 150.000 blauwe balpennen nodig waren. Nu is het weer helder wit. In het kasteel is sinds 1991 een horecazaak gevestigd. In de aangebouwde orangerie kan je terecht voor een drankje, snack of lunch. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de kinderboerderij, waar ze kennismaken met allerlei boerderijdieren. Voor groepen en scholen is er een uitgebreid educatief aanbod voorzien en de ervaren natuurgidsen hebben aangepaste themawandelingen voor verschillende leeftijden. Verder kan je de bijenhal en het natuurleerpad ontdekken en kom je meer te weten over de verschillende Vlaamse huisdierrassen uit de streek.
Lees meer
Straatkunst langs het Donaukanaal
Wenen, Oostenrijk

Straatkunst langs het Donaukanaal

De dijkmuren van het Donaukanaal vormen een enkel, gigantisch doek. Het gebied is toegankelijk voor graffitikunstenaars die van de betonnen muren hun eigen kunstgalerie in Wenen hebben gemaakt. Van algemene krabbels tot politieke boodschappen en ingewikkelde kunstwerken: wandel langs de oevers en ontdek dit tastbare voorbeeld van het Weense culturele leven. Voor de meest interessante werken kun je het pad volgen tussen Schwedenplatz en Schottenring.
Bookable
Lees meer
Watervliegtuighaven
Tallinn, Estland

Watervliegtuighaven

Met behulp van moderne multimedia vertelt de watervliegtuighaven Lennusadam in de voorstad Kalamaja met houten architectuur spannende verhalen over de Estse maritieme en militaire geschiedenis, die een “zee vol spanning” beloven voor het hele gezin in een gebied waar bijna 2 miljoen A4-vellen naast elkaar zouden passen. De tentoonstelling van het museum, die bestaat uit meer dan een paar honderd grote exposities, blaast de kleurrijke geschiedenis van Estland nieuw leven in. In de buitenruimte kunnen bezoekers een verzameling historische schepen bezichtigen, waaronder de Suur Tõll, Europa's grootste door stoom aangedreven ijsbreker.
Lees meer