Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cultuurhistorisch Museum
Dubrovnik, Kroatië

Cultuurhistorisch Museum

Het Cultuurhistorisch Museum is gevestigd in het Paleis van de Rector. Op de begane grond bevinden zich een rechtszaal, een kerker en een kantoor van de schrijver. Een numismatische verzameling munten, zegels, gewichten en een verzameling horloges van Dubrovnik bevindt zich op de tussenverdieping. Er zijn ook prachtige voorbeelden te zien van meubels, portretten, uniformen en een inventaris van de Domus Christi apotheek, evenals verschillende soorten wapens.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Nationaal Maritiem Museum
Dubrovnik, Kroatië

Nationaal Maritiem Museum

Het Maritiem Museum bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het Sint-Jansfort. De exposities op de eerste verdieping geven een overzicht van de ontwikkeling van de maritieme handel en scheepsbouw van Dubrovnik vanaf het begin tot de val van de Republiek Dubrovnik. De exposities op de tweede verdieping tonen de heropleving van de maritieme handel in Dubrovnik en op het schiereiland Pelješac in de 19e eeuw, evenals de kracht van de stoomschepen van Dubrovnik tot aan de Tweede Wereldoorlog en daarna.
Lees meer
Zuiderpark
Den Haag, Nederland

Zuiderpark

‘South Park’, zoals de lokale bevolking het noemt, werd in 1936 opgericht om de inwoners van Den Haag een plek te bieden om samen te komen en deel te nemen aan recreatieve activiteiten zoals zwemmen, voetballen en barbecueën. Wie in de zomermaanden door de groene tuinen wandelt, kan leuke spektakels verwachten, zoals muziekvoorstellingen en toneelstukken in het openluchttheater. Deze enorme, aloude openbare ruimte bestaat uit een overdekt zwembad, een fitnesscentrum, restaurants, cafés, een hertenverblijf en een voetbalstadion waar het lokale team speelt.
Lees meer