Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Dallas Arboretum & Botanical Gardens
Dallas, Texas

Dallas Arboretum & Botanical Gardens

Het Dallas Arboretum is één van de aantrekkelijkste locaties van Texas. Kies uit 19 tuinen die 26,5 hectare pure schoonheid omvatten. Gelegen aan het pittoreske White Rock Lake, maken de tuinen plaats voor een Eden van bomen, planten, sierheesters en verschillende bloemen door de seizoenen heen. Er is echter meer dan wat aan de naam voldoet. Het Arboretum is zijn eigen menagerie van kunstvertoningen, concerten en festivals, allemaal in de spectaculaire natuurlijke ambiance.
Bookable
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Park Güell
Barcelona, Spanje

Park Güell

Park Güell is één van de meest indrukwekkende openbare parken ter wereld. Het is een complexe tuin met architectonische elementen gelegen op een heuvel in de wijk Gràcia. In dit park met prachtig uitzicht over de stad kun je verschillende onberispelijke werken van Gaudí bewonderen. Het hele park is door de kunstenaar zelf ontworpen. Beelden en gebouwen in verschillende kleuren en vormen staan naast elkaar en het park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Bookable
Lees meer
Dulce Junio Café
San José, Costa Rica

Dulce Junio Café

Dulce Junio Café heeft niet alleen enkele van de beste koffie in San Jose, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan desserts. Probeer de crème de menthe chocoladetaart - deze wordt geleverd met een glazuur van rijke fudge-achtige chocolade met daarop een muntglazuur dat de zoetheid perfect in evenwicht brengt. Haal voor de lunch de enorme sandwich met curry-kip gemaakt met het perfecte focaccia-brood. De binnenplaats van Dulce Junio is een rustige plek om te genieten van een kopje koffie en even uit te rusten tijdens een wandeling door de stadswijken.
Lees meer
Gordes
Provence, Frankrijk

Gordes

Met zijn honingkleurige stenen huizen en kronkelende straatjes is Gordes een schilderachtig dorp dat talloze toeristen aantrekt die de schoonheid en charme van het Franse platteland willen ervaren. Het dorp ligt op een heuveltop en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap, met wijngaarden en lavendelvelden, wat bezoekers een werkelijk idyllische ervaring biedt. Gordes herbergt ook verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder het 12e-eeuwse kasteel dat de skyline van het dorp domineert, en de 18e-eeuwse Sénanque-abdij die nog steeds wordt bewoond door cisterciënzermonniken.
Lees meer